【引渡惡法】撥火指傳媒針對警察 警隊「二哥」提醒伙記:小心少少唔好俾人影到

209 回覆
737 Like 2 Dislike
呢條仆街唔撈黑警,可以轉行去黑社會搵食
好人好者怕咩畀人影到
竟然唔係叫散仔唔好再記人老母自由閪,係叫人小心d,即係高層完全係默許

香港是否得救,是否被林鄭秋後算帳,靠白宮聯署及G20請願。
白宮聯署是打響頭炮,簽名數字不要低得難看啊!
https://petitions.whitehouse.gov/petition/president-trump-please-liberate-hong-kong-communist-chinas-occupation?fbclid=IwAR0073W1w-hIjlTPtOiixjs4tthEHykqRf5VGpl80lKtBs2aDbhrxbJTzDs
=====================================================
兄弟爬山, 各位修行
無做錯事怕咩比人影

大家識做啦,全程影低佢地一舉一動
咁諗就岩la, 見到外國記者呢啲外國勢力記得要盡情打多幾獲
你班撚樣真係當正自己係有牌黑社會
仆你個街
你班黑警濫用暴力啊!
根本成個警隊都腐爛哂
洗腦洗到
戇鳩,無暴動,係合法和平
你過份武力清場唔洗搵人負責任?
公理何在
記者一定要影低呢班警察,極醜惡
警你老母,做錯又唔認,淨係識叫人避
Shame on you
呢段嘢譯做英文, 煲大佢
過街老鼠
嗰頭叫d狗小心d 依頭比人錄音
柒少陣啦仆街
「行得正企得正」呢?
驚咩畀人影啊
就影鳩你地班狗
[621]人數與行動的關係
https://lih.kg/1244761
所以我一直都話,前線只係聽命令嘅仆街,而班高層係去命令,縱容前線嘅大仆街 (而且精人出口唔洗上身)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞