要做的事好簡單 6月21 出咗去先

217 回覆
588 Like 3 Dislike
毋忘第一守則
兄弟爬山 各有各做
不指責 不分化 不阻礙 不內鬥 不割蓆

所有行動皆有
「612 警方瞄頭開槍 中信圍困示威者」
「616 200萬人完美和平示威上街仍不撒回」
唔好唔記得乜野都冇改變過
同6月9日 100萬人上街前一樣
香洗人好醒,唔會比政府當愚民又呃又氹
pish
頭盔 n95或豬嘴口罩 長遮
唔理衝唔衝 聽日去金鐘
唔理衝唔衝 聽日去金鐘
唔理衝唔衝 聽日去金鐘
唔理衝唔衝 聽日去金鐘
唔理衝唔衝 聽日去金鐘
ofc
有心不怕遲
唔理衝唔衝 聽日去金鐘
唔理衝唔衝 聽日去金鐘
唔理衝唔衝 聽日去金鐘
唔理衝唔衝 聽日去金鐘
唔理衝唔衝 聽日去金鐘

幾點都得 總之出嚟就得

hi 新會然
利申
此po不鼓勵各會員暴動
希望大家奉公守法 去金鐘現場參與和平嘅宗教集會
Push
up
Push
香港是否得救,是否被林鄭秋後算帳,靠白宮聯署及G20請願。
白宮聯署是打響頭炮,簽名數字不要低得難看啊!
https://petitions.whitehouse.gov/petition/president-trump-please-liberate-hong-kong-communist-chinas-occupation?fbclid=IwAR0073W1w-hIjlTPtOiixjs4tthEHykqRf5VGpl80lKtBs2aDbhrxbJTzDs
=====================================================
兄弟爬山, 各位修行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞