[N3DS][PKM]S/M討論區#25 召喚BBG

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
新手留名
有少少問題想下
希望巴打們幫幫手
今集有無神獸係劇情需要你捉架?
如果有係咪刷性格就夠,之後用金冠銀冠?
最後想問下金冠銀冠易唔易拎到?
唔該晒
bbg巴打 聽日咩時間方便? 想問你拎隻風妖

聽日香港2點ok?

ok 麻煩哂你喇

出左去送機
今晚應該ok
抱歉

你得再話我知
今日pc比賽好多人

我都有份打

你就係MK髮型個女仔
新手留名
有少少問題想下
希望巴打們幫幫手
唔該晒

唔刷醒力既, 淨係岩性格就OK架啦
新手留名
有少少問題想下
希望巴打們幫幫手
唔該晒

唔該巴哥
新手留名
有少少問題想下
希望巴打們幫幫手
唔該晒

唔該巴哥

搭單問一問巴哥 準備去捉守護神 係咪都要刷性格&覺醒?
如果要刷 要點刷?
新手留名
有少少問題想下
希望巴打們幫幫手
唔該晒

唔該巴哥

搭單問一問巴哥 準備去捉守護神 係咪都要刷性格&覺醒?
如果要刷 要點刷?

Tapu koko
可以刷醒冰
因為可以用黎抗地龍之類嘅4倍弱點傷害

Tapu lele
可以刷醒火/其他你認為有威脅嘅(但唔好學技能機學到嘅醒力)

其他兩隻唔洗
近排都流行醒火tapu koko

咁性格刷咩比較好?姐係刷完岩性格就去生蛋到check下有無覺醒 無就要重新黎過?

近排乜鬼都醒火
莉莉艾出黏土人
莉莉艾出黏土人

買買買買買買

練EV 屋企後面踩草就遇到

近排乜鬼都醒火

我諗係因為多左人用bulu, metagross, celesteela,kartana, etc

近排乜鬼都醒火

我諗係因為多左人用bulu, metagross, celesteela,kartana, etc

only kartana
新手留言,岩岩玩有兩隻小精靈想搵巴打幫幫手交換進化
有冇人可以開GEN6比隻寵我捉野
圖狗佳
新手留言,岩岩玩有兩隻小精靈想搵巴打幫幫手交換進化

比你fc我

近排乜鬼都醒火

only kartana

醒火只打kartana
因為草鋼弱火四倍
Metagross之類
用屬修傷會更痛
ADMIN GEN6有冇留野

一隊2016隊

一隊2016隊

有冇辦法整隻圖狗出黎

一隊2016隊

有冇辦法整隻圖狗出黎

2016就係有圖狗吧
要乜招

一隊2016隊

有冇辦法整隻圖狗出黎

2016就係有圖狗吧
要乜招

刀背打 翅膀攻擊 眠粉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞