[N3DS][PKM]S/M討論區#25 召喚BBG

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
ROY SIR應機
召喚RoySir

loveball蝶蝶
唔中1.25% 醒火
中0.625%醒毒
應唔應該save

醒毒冇咩用
利申新手

之前中過冰,龍,惡,念呢d大機會野
今次中毒
得草妖係毒4倍
我都係reset算

我覺得可以唔restart,不過都係睇你自己
事實上有部分vgc選手覺得佢無需要配覺醒tim

覺毒優點係可以屌打tapu全家

loveball蝶蝶
唔中1.25% 醒火
中0.625%醒毒
應唔應該save

醒毒冇咩用
利申新手

今次中毒
得草妖係毒4倍
我都係reset算

缺點係打擊無左蟲,冰,鋼,但17規依3種屬性相對較少出現(鋼最近近似乎多番少少)

loveball蝶蝶
唔中1.25% 醒火
中0.625%醒毒
應唔應該save

醒毒冇咩用
利申新手

今次中毒
得草妖係毒4倍
我都係reset算

缺點係打擊無左蟲,冰,鋼,但17規依3種屬性相對較少出現(鋼最近近似乎多番少少)

當然tapu lele覺火係醒覺之力既standard
收得工未,仲未攞bbg隻寵

慢慢啦
我生左7隻
先派得2隻

有冇毒療笠斗菇俾我順手伸埋?無就要開返oras

乜都有
不過要等等
生埋比你

慢慢呀,因為我要今晚好夜先得

仲有冇咩寵想要
講多隻

未諗到住
bbg巴打 聽日咩時間方便? 想問你拎隻風妖
新手留名

報左黎緊果個online challenge但而家乜都未練
想請教下各位我而家打算練decidueye, alolan muk, bewear, gastrodon,刷緊tapu lele
仲有一隻擺咩好
以前啲generation 全部未打 第一隻就係玩sun 乜都唔識
有無人可以比隻4v既八變怪比我 懶得去連鎖
個死肥仔終於肯比5星建築我
不過係萬萬百貨

會唔會懶得過份

會唔會懶得過份

小心畀巴打們抽

會唔會懶得過份

小心畀巴打們抽

我唔係成日有時間玩 係咁岩今日放假無野做玩左半日
無唔緊要 咁我得閒先再去刷

會唔會懶得過份

小心畀巴打們抽

最起碼刷兩隻啦 終身受用
bbg巴打 聽日咩時間方便? 想問你拎隻風妖

聽日香港2點ok?
新手留名

想請教下各位我而家打算練decidueye, alolan muk, bewear, gastrodon,刷緊tapu lele
仲有一隻擺咩好
以前啲generation 全部未打 第一隻就係玩sun 乜都唔識

Tapu koko
見你有gustrodon
你可以用koko做首發+gastrodon /其他
Discharge 對gastrodon無效

但小心對面有避雷針特性既寵

如果係我
我唔會用decidyeye
現meta好多針得落佢 同埋佢唔夠快
常見被殺招式如:
火推 毒刺 打落之類

會唔會懶得過份

小心畀巴打們抽

你要啲咩
如果要求唔高,我會幫下手的
新手留名

仲有一隻擺咩好

Tapu koko
見你有gustrodon
你可以用koko做首發+gastrodon /其他
Discharge 對gastrodon無效

但小心對面有避雷針特性既寵

如果係我
我唔會用decidyeye
現meta好多針得落佢 同埋佢唔夠快
常見被殺招式如:
火推 毒刺 打落之類

毒刺無事

會唔會懶得過份

小心畀巴打們抽

你要啲咩
如果要求唔高,我會幫下手的

諗住要隻4v八變怪 懶得刷 不過唔緊要啦 有時間我先去連鎖試下
BBG仲有無野派

你想要乜
求插bank
有冇人打showdown啊

只打實機

只打實機

生緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞