處女座係最高質既星座2

201 回覆
31 Like 48 Dislike
處女男同雙子女呢,有無人分享下

幾個月就會玩完
利申:試過 處女男

點解會咁快既
有冇人係超級經典處女座
例如9月6出世
利申我係9月6 之前問過d星座撚 仲要比其他處女座更加神經質同好煩 我都覺得自己好煩

男朋友就係呢日

我都係依日
Ex 係處女座
煩撚過西 又毒又疑心重 仲好犯賤
個個都話處女座好神經質,點解反而係我緊張過佢

利申:我山羊男友處女

你睇唔出啫

屌 我又係啵!
利申:我山羊女處女男

BTW 我係射手,處女男朋友

咁你同你男友遲早分手
你咁中意自由,又同咁多異性有咁好關係
加上話你兩句你就跳曬制,睇唔到你地有將來

利申:被一個一齊左5年的仆街金牛女帽的處女男

你同啲八婆有咩分別
星座撚
唔信就咪柒問啦
又要唔信又要入黎八掛下
留低句星座撚之後就走,其實你咩意思?咩用意?
處女座留名
處女座萬歲😀
同獅子女發展會點?

利申 處女男
同獅子女發展會點?

利申 處女男

講下你既background等我分析下
Pish
同獅子女發展會點?

利申 處女男

可以tg傾?
tg:dev1ce
同獅子女發展會點?

利申 處女男

可以tg傾?
tg:dev1ce

呢度傾啦,分享下比弟兄姊妹聽都好丫
處女女同處女男真係會痴線

試過係真係好撚癲,兩年就分左手
利申處女男

可唔可以分享多少少
點解處女男現實中唔同我打招呼
我地係同學
明明wtsapp傾得幾開心
係咪嬲我藍tick過佢...
利申 仆街天秤女
同女朋友一齊左3個月 但呢加佢忽冷忽熱咁 約佢岀街就話好攰唔想行 去佢屋企又淨係掛住煲劇唔理我 但佢都會主動搵我 但基本上wts已經冇之前咁多 以前下下都秒回 呢加個幾鐘先搵一次 但放學一齊翻屋企2個人又好似翻翻熱戀咁開心 可以點做
點解處女男現實中唔同我打招呼
我地係同學
明明wtsapp傾得幾開心
係咪嬲我藍tick過佢...
利申 仆街天秤女

扮cool姐,其實呢d內熱外冷,請下佢食波餅融化下佢
同女朋友一齊左3個月 但呢加佢忽冷忽熱咁 約佢岀街就話好攰唔想行 去佢屋企又淨係掛住煲劇唔理我 但佢都會主動搵我 但基本上wts已經冇之前咁多 以前下下都秒回 呢加個幾鐘先搵一次 但放學一齊翻屋企2個人又好似翻翻熱戀咁開心 可以點做

好危險喎ching
好快會散

好危險喎ching
好快會散

唔好嚇我啦 點先可以翻翻去以前咁 好愛佢

好危險喎ching
好快會散

唔好嚇我啦 點先可以翻翻去以前咁 好愛佢

花多d心機陪下佢整下小禮物囉
女仔係鐘意呢d架喇
處女男萬歲
高質人生 但好負面 好想得到人地認同
處女男萬歲
高質人生 但好負面 好想得到人地認同

禾認同你囉
同女朋友分左手5個月都未放得低

處女男同雙子女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞