處女座係最高質既星座2

201 回覆
31 Like 48 Dislike
少少野都好敏感

呢樣真。。拍拖搞到大家都辛苦。。

No...係你比唔到安全感佢姐

處女搵既係結婚既另一半
唔係搵拍散拖
或者拍幾年拖既另一半

處女分手既話比你地任何人都更加唔開心同胡思亂想得多,會諗到跳曬制

Agger 好難搵安全感 亂諗發脾氣都只係因為無安全感

安全感真係好重要

都係既

BTW 我係射手,處女男朋友

咁你同你男友遲早分手
你咁中意自由,又同咁多異性有咁好關係
加上話你兩句你就跳曬制,睇唔到你地有將來

利申:被一個一齊左5年的仆街金牛女帽的處女男

反而係我男朋友有好多關係好既異性而我乜都冇
想痴住佢又怕佢嫌我煩
射手女男朋友處女加一

我知我異性緣好所以會避忌 有咩同男仔接觸過都會同佢講
反而問題出係性格上 射手忠言逆耳 但處女會囉嗦 射手又火爆 所以會搞到好易鬧交
利申 射手女處女男

我係post 1-5名最麻煩星座果個射手女
又係異性緣唔錯,
之前有男仔對我有好感 對我講左啲「有意思」既金說說話
處女男友已經扁晒咀要我block 左佢 我心諗洗唔洗呀?
不過
覆返之前啲留言話射手同處女唔夾,
其實我同佢都知性格同生活上大家唔係好夾
佢好慳家 我鐘意享受
佢鐘意食車仔麵 譚仔,
我唔食辣麻麻地米線 嘴又叼,鐘意食既都偏貴
佢鐘意食甜品飲甜野,我就基本上甜品汽水都唔放入口

但係佢對我又真係好依千百順,乜都順我意
利申:絕對係港女
痴線 咁都7頁
痴線 咁都7頁

無野做丫麻
岩岩先同個雙子男分手
佢可以幾日唔msg唔傾計唔見都覺得冇問題
我就掛住佢掛到顛咁濟
最後大家決定做番朋友
利申: 好鍾意佢

係因為唔鍾意你唔在乎你,喺段感情你做咗主導佢會無癮
利申雙子

唔在乎只係表面
處女女同處女男真係會痴線
處女座同山羊座好夾
最佳組合 男朋友好姐妹都系處女座

利申 山羊

試過係真係好撚癲,兩年就分左手
利申處女男
真 成日都神經質 處於緊張狀態

處女座男

試過係真係好撚癲,兩年就分左手
利申處女男

我都係
處女男同雙子女呢,有無人分享下
處女座揀女朋友係咪一定睇樣同身材先?

咁收得皮

性格先 真心
我宣布處女座係世界上最on9的星座

利申處女男
點解冇人講其實處女座性慾幾強

幾個月就會玩完
利申:試過 處女男
我宣布處女座係世界上最on9的星座

利申處女男

agger
利申:處女女,男朋友係處女男
完全唔覺得自己麻煩
拍過8次拖
處好男中意就中意 唔中意就唔中意
拍左8次
[u]2次 認真 6次都係玩玩下
因為唔夠膽再認真洛去 一認真就帽左
最後一次同射手女 就馬上奶左野
點解冇人講其實處女座性慾幾強

我都覺得自己係

處女女 雙子男
年半 雙子sociable 會冇乜安全感
同左處女女一齊 成日鬧交
有冇人係超級經典處女座
例如9月6出世
利申我係9月6 之前問過d星座撚 仲要比其他處女座更加神經質同好煩 我都覺得自己好煩
星座撚死老豆老母 信撚埋啲on9野 唔死都冇用
星座撚死老豆老母 信撚埋啲on9野 唔死都冇用

師兄講黎聽下你咩星座,等我地分析下你
你咪知準唔準囉
有冇人係超級經典處女座
例如9月6出世
利申我係9月6 之前問過d星座撚 仲要比其他處女座更加神經質同好煩 我都覺得自己好煩

男朋友就係呢日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞