每人心中都有架日系dream car

292 回覆
7 Like 0 Dislike
FC鬥

FC同好
我想問下各位巴打

掃把佬wrx (唔係sti)
呢架會唔會好MK ?
想買呢架但係屋企人極力反對

唔會

呢架覇黎又夠房車feel

不過都係sti正d

Sti係正
本來我唔鍾意sti係佢有個大尾翼
不過岩岩Google 得知原來有出冇尾翼嘅版本
所以會重新考慮番sti
等過左屋企人(同錢)嗰關就會買
gc8 ae86 fc3s evo3

第二愛驅,同evo世仇,rally都未分勝負

不過個人覺得e10冇左以前既味道

Evo完勝啦 rally嘅話
NSX-R 04'
NSX Type-R 91'
R34 supra AE86 NSX type R
FC鬥

FC同好

fc

我唔係好識欣賞supra

呢部野算係MK定中二

童夢zero
意式超跑外形+fairlady直六機器
都唔mk得晒

Dream car都係不切實際啲好

都係咁陣玩need for speed先識supra
之後paul walker揸呢部就越嚟越鍾意

都係嗰陣玩need for speed先識supra

Dream car都係不切實際啲好

呢架好有味道,灣岸好鐘意佢
Volvo 850R estate
但驚整到仆街 零件又未必易搵

冇睇到日系

日系應該得FD

冇睇到日系

日系應該得FD

T5-R
NSX
NSX-R
hakosuka
hakosuka

同好
啲擾流 軨 鏡 wheel arc 鴨尾
嗰隻7/80年代日本味冇得頂
Mx-5
Brz
Ek9
Evo5

都係嗰陣玩need for speed先識supra

之前一直覺得supra好樣衰 睇完人地改之後就鐘意咗

襯後生點都要試下
Te27

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞