每人心中都有架日系dream car

292 回覆
7 Like 0 Dislike
我想問下各位巴打

掃把佬wrx (唔係sti)
呢架會唔會好MK ?
想買呢架但係屋企人極力反對

唔會

終於搵到個認同我嘅人
我係唔會放棄呢個夢想

STI 唔靚咩 我想要STI多d

襯後生點都要試下

我揸過WRX STI 11代 好難忘 軚感好強 開快左好猛獸feel 要用d陰力禁住個軚盤揸 油門好應 好輕易上到高轉 3千後好比力 灣路好勁(唔洗講啦) 唯一覺得大架左少少 如果要飛街呢 輕微細番少少好似更好
JZX100

襯後生點都要試下

我揸過WRX STI 11代 好難忘 軚感好強 開快左好猛獸feel 要用d陰力禁住個軚盤揸 油門好應 好輕易上到高轉 3千後好比力 灣路好勁(唔洗講啦) 唯一覺得大架左少少 如果要飛街呢 輕微細番少少好似更好

11代如果用通風碟會更好,但大架得黎都好靈活
Tesla

Tes你老母la
文盲? 死魚車出返去啦

DC2/DB8 ALWAYS

車主?

一直都好想試下NSX

襯後生點都要試下

sti代代都咁大架

可能香港路太細唔太fit

一直都好想試下NSX

舊果幾代好有型,但新果代怪怪

好似睇Topgear見過

襯後生點都要試下

sti代代都咁大架

覺得10代冇晒以前既feel

但都係好型
有無人鍾意evo10? 唔知點解我好受落佢外型
唔貪心

唔貪心

同好
有無人鍾意evo10? 唔知點解我好受落佢外型

係10代我搵唔到evo既影子

呢部野算係MK定中二

童夢zero
意式超跑外形+fairlady直六機器
都唔mk得晒

成40年車
Ek9 type R

襯後生點都要試下

sti代代都咁大架

覺得10代冇晒以前既feel

但都係好型

其實10代最岩香港用因為車身夠短
我要買gtr

我買部benz比你丫

我要買gtr

加隻撈啊

加隻casio
Mk仔車 不了
ZZ-II
我諗有錢都搵唔到一部

有幸係日本見到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞