[認真]唔好掟磚,掟磚已經比人針咗好耐

1089 回覆
4504 Like 73 Dislike
扔咩都好要好眼力, 唔好傷到自己友
點解要講粗口?你係咪太大壓力?
同埋平時食淨既係叫廚餘 唔係掉仲係完整無缺既食物 我唔係企上道德高地 係唔想環保團體批評我吔啫 你諗清楚啲先
最主要應該係發夢都會聞到好臭,臭味攻勢。

掉唔駛多,少量即夠
唔洗找
雞蛋咪雞蛋囉 怕閪咩
你掟磚比人屌 同 比人鬧浪費食物 你自己揀
蝦殻、廚餘點可能掟得遠?
想問下你地打算咩情況下扔呢?

班狗戒備緊果陣你扔埋去主動攻擊班狗?
班狗衝埋黎打我地前線果陣扔?用黎阻止班狗?
定班狗用AR15射催淚彈果陣你地同佢互扔呢

外國扔蛋同扔鞋既用義係侮辱

而外國抗爭見得最多只有扔石同雞尾酒
留名
雞蛋、蕃茄,係好選擇
佢哋無咁高智慧,唔知咩係粉塵、塵爆
擦槍走火,會變災難一鑊熟,害死人。
撒溪錢,出符,etc. 黑警個個都好迷信
硬豆腐唔會
見到有人提議臭魚 瑞典個隻
仲可以整爛整碎再溝水咁噴 會極臭
但唔知會唔會臭親自己友
養貓嗰啲係時候清貓砂

呀屌入錯post
多次表達訴求 對方都無意理會既時候囉

文宣組已發聲明dead line前無達成要求就行動升級
兩次百萬行 多次和平對峙 加上612 不合作運動
政權除左射波 仲有d乜
叫人咪玩火 咪掟磚既理由都已經解釋過
依家所謂行動升級都只係掟臭雞蛋算係咁啦下話

人地衝埋黎打我地前線仲掟?衝埋去幫拖啦
催淚彈仲掟? 幫手搵水淋熜佢啦
經歷過612 醒水好無呀
陣味散開果陣個個自己友應該都嘔到仆街
生蛋定熟蛋
斷估唔會有人連蛋殼食掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞