[認真]唔好掟磚,掟磚已經比人針咗好耐

1089 回覆
4504 Like 73 Dislike
你有冇裝備可以有殺傷力 擲磚 佢地可以話有殺傷力武力 擲雞蛋就唔得 佢地武力都唔可以升級到用槍
依家又唔係叫你殺人
用更和平既手段,去話比全球人類知,我地連磗都掟唔起
只能...只能...出雞蛋撞高牆
某程度,真係升咗級
push
果日舉牌話:
停止暴政,否則還蛋。

後面記得同全人類講:
停止火器,停止磗頭,否則當鬼。
真係推買雞蛋 又唔傷人無咁易俾人告 無勇氣扔磚既人可以買雞蛋啊果d扔臭佢地
大家要有共識 唔可以玩食物
波子
一定比環保撚批鬥浪費食物
掟屎好啲
古代啲犯人都係畀人掟雞蛋爛菜
雖然係浪費食物
但又覺得睇開CCTVB嘅人反而接受到

一句到尾,我哋最終目的唔係為咗傷人
而係要掌握可以同政府有議價能力嘅籌碼
加上我哋同啲龜嘅武力裝備本來就唔對等
而我哋嘅最終目的係想要更多嘅人去留意呢個議題,令民意輿論唔好停
依家去到呢一刻,政府唔會再用暴力同我哋硬碰一定係用盡方法同我哋打輿論戰
前線義士一定要攞盾衝
否則真係捱打

貼還願符咒得唔得?
都話左架啦
Push
問題 邊到搵到大量臭雞蛋?
無知一問,上面係咁話漆彈,漆彈係咪要用槍?俾人影到舉槍呢個動作就有位俾人入
其實我想講英國
sorry for 1999
明知狗有gear都掟磚 又傷唔到佢一條狗毛 又俾藍屍無限扣帽子 真係下下策
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞