有冇人答到呢兩條問題?

334 回覆
1440 Like 14 Dislike
認同。討論一下究竟所謂行動升級具體做咩?

1. 罷工罷課 幾點出?去邊到?幾點升級,如何升級!

2. 反醒物資如何準備!
經過上次唔認為警方會再武斷一黎就嶵高殺傷力,一定會打溫情牌。主張升級防具。勇武都係人,唔係次次幫後面既人衝嫁!唔係打機,命得一條!
push
人無恥便無敵
我地都厚面皮d 係關鍵時刻擾下民都不為過?
短線:阻人收工 阻人返工 圍某類重要建築物
仲有冇idea
其實分幾隊人做都得 唔洗守死一度
制造最大輿論之餘帶message比大眾
全港最大廚餘收集組上線了!
https://lih.kg/cQsvbS
朝早7點開始做野
各有各做
可以去政總個邊集合囉
621 612

去既人自己至少準備左自己裝備先
出到黎 然後呢? 各有各做?
要做咩?
小弟冇乜特別實質不合作運動
不過都想有少少建議,我認為不合作運動必須係今個星期 而且要星期之前 因為萬一比班狗清場又好 乜柒都好 星期日班和理非可以再出黎遊行聲援
一星期日之前
衝政總? 衝邊? 圍邊? 各有各做但做咩?
星期日再示威一定會少左人出 民怨未去到最高點(616個個位)
和理非同勇武各有各做
到時去到集左合先啦
星期五升級有咩做?
星期日又遊行表達咩?
靜態d既人可以學星期日班工人姐姐咁,係人多既既地方 路中心坐下聚會下
見到八卦既就主動去開話題,邀對方加入又好,小組討論又好,對方持反對意見既又可以理論下,百花齊放,話唔定有新睇法

可以講下關於釋放義士既,適當利用下他人同情心,尤其係班c奶,經佢地把口圍內傳一定快十倍

食飯見同事提起又搭下嘴,地鐵得閒冇野做隨便搵個人搭訕下,比旁邊人聽下
當然執整齊d先 扮下大好青年做以上既事會方便d
柒左既下個路口轉個彎又係一條好漢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞