林鄭月娥見記者—集中討論2

1670 回覆
54 Like 1 Dislike
香港真係死撚得
要制度冇制度
要問責冇問責
個個淨係係咁將個波踢黎踢去袋人工就算
以前可以靠記者朋友同你伸張正義
依家直頭唔撚怕你班記者
問general野就叫你跟程序 有機制 bra bra bra
問得入肉直頭同你skip左唔答無視你
你又吹佢唔漲
我真係唔知點講了
Randy幫佢揸機,咁相中人咪就係Ramy囉,有咩問題
@CBSrandy was rolling when the police fired tear gas at the group we were in. An umbrella and helmet were forced on me. I'll prob never know who they are but I'm so grateful for their care.
佢個腦有事, 答咗等於冇答
唉,所有野都形同虛設,有名無實,官員尸位素餐,警察淪為公安。幾愛呢個地方都好真係好失望
一切都係冇普選!
上一年人不僅冇爭取過嘢,仲不斷失去,直到今次反送中最後一塊砌圖俾年輕人守住
其實咪同國教既擱置一樣,其實仲有冇意思再遊行講撒回?我反而想快d撒控暴動罪同關於暴力罪行既人
呢條友比林鄭更仆街,唔可以放過佢!

https://www.youtube.com/watch?v=OKhgBl8KpgE[/quote]
咩黎
四季酒店 龍景軒 疑似偷錢事件 片中所見,外人看疑似偷錢,其實我地99.9%肯定佢偷緊,而且唔只一次。 疑點一:公司規定要兩個人一齊數,但每次佢都洗開其他人,自己一個人數。 疑點二:有次有個客人畀4000蚊tips,但佢寫落record只有兩千零蚊。 疑點三:條片公開左,經理竟然話係謠言,唔會調查,暗示我地唔好多事,而當事人一句解釋都冇。 經理事後仲要搵3個大飯話調查過,經過調查,証明唔到啲乜,但從來冇問過我地。經理的一句:本是同根生,待人如待己 待人如待己定袋人如袋己?
遊行馬拉松
咁你報警啦係度講做乜鳩
我以為佢同林鄭單野有咩關係
點解可以冇記者問中信事件
小盧子又要度Q啦
今次點兜好呢
比卡超影到冇埋
反而佢既大將小盧子出哂鏡
雖然佢地不斷回避唔答 但我地一樣照繼續煲大佢俾更多人知 繼續去追究 唔可以放棄
民事索償定到罪
到時律政師又同你玩無限上訴
你再睇下琴日單示威者告警犬
開庭前受害人同律政師庭外和解兼幫政府畀堂費
都唔知係咪有人它妨
Standard
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞