咪撚再講梁烈唯

221 回覆
3244 Like 55 Dislike
你係真膠定假膠

唯唯如果係大陸撈唔到
我地香港人一定會熱烈歡迎佢返黎

我地點會俾義士餓親
佢69同612有冇去就唔知,但616我肯定見到佢
我問個大陸同事
佢都知呢件事呀

咪膠啦
「唯唯」梁競徽(前名梁烈唯)本身好愛國,但自從上周6月9日遊行被網民話看到他現身後,就開始成為被玩「人民英雄」。這邊剛剛澄清自己沒有到場,那邊第二次6月16日遊行又有遊行者舉起有他相片寫著「向人民英雄致敬」的牌繼續玩,而且最搞笑是有外國傳媒播片時拍到這張相片,還要Zoom近,清楚看到他被成為「人民英雄」。

http://s.nextmedia.com/apple/a.php?i=20190618&sec_id=462&s=0&a=20706611&utm_source=email&utm_medium=email&utm_campaign=hkad_article_share&utm_content=share_link
Condom唯 唔會上到位
我問d同事冇人識佢
成件事錯哂😂
如果佢真係華麗轉身 做民主鬥士
其實...唔係好事咩?
負面人氣有咩用
黃心穎之前夠紅啦
D人純粹笑柒佢姐
就算有真心膠信又點?
你諗深一層,呢家有幾多個義士肯開名?
呢家應該冇咩人想同佢爭光環
我由一開始已經開post屌鳩班on9咪撚再玩
當時成班人屌鳩我又block我
第一個玩嘅樓主「史NO人」仲好撚柒串架
又話要搞到佢比人封殺又盛
睇下依家玩到點?封殺左未呀?仲大班人真係以為佢有出添
梁烈唯應該偷笑緊咁多人幫佢宣傳洗底
信嘅真心膠比你想像中多
有好多有上街嘅人都信
我勁多frd都以為係真
唔係負面人氣
係真係覺得佢為香港付出左
信個d白痴
Exact7ly
班on9真係以為咁樣可以搞到佢比人封殺
大陸人理鳩得你咩
反而依家幫佢係香港吸fans做宣傳
成班弱智以為好撚好笑
睇左佢最近有個專訪串過馬頭姑喱就好憎佢
佢條片話你地小學雞呀,仲支持大陸人既行為呀

我好記得有人係烈士不治之後po梁烈唯張咩踩死我都要反送中真係嬲到我痴左線
唯,獨你一個是 不可給取締
睇到話見到梁烈唯個post就知連登幾多小學雞
https://lih.kg/cKvLCS

一星期前我已經開post屌
睇下當時啲人點講
有虛構人物先會令整個活動更有力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞