咪撚再講梁烈唯

221 回覆
3244 Like 55 Dislike
我要表達個重點係依家好多香港人真係當左佢做反送中英雄
如果佢食住上可能真係會有好多人支持佢
但段片好真喎
都話改太多圖冇人信
佢轉身做民主鬥士?我都想睇下!
佢有面目華麗轉身支持我地?
人地唔洗搵人仔呀你估?
其實係9號朝早有人見到佢喺灣仔食早餐 結果就比人吹到而家咁
This is PR
佢華麗轉身咁又有咩問題 繼續奶共好好?
快啲搞埋陳小春
是但啦,而家已經目標已達,佢呢一世都無得去支那揾錢
大家唔好再篤灰
同意, 我fb 都有條友不停咁玩,仲將自己大頭相換埋佢,
玩咁耐仲未夠, 好撚煩
好似我之前講
佢憑咩拎晒義士光環
如果佢轉身咁佢就真係會有一堆人信佢付出左好多
但事實係佢就係一條仆街

//
2015年10月下旬,梁競徽接受誌訪《東方新地》問時,繼續對高登仔挑機。他在訪問中恥笑高登仔在內的網民「太膚淺」。對於中共建國只有60多年,卻慶祝抗日戰爭勝利紀念70週年,他借基督徒作例子維護:「耶穌死你都未出世,點解你會信基督教」。對於網民笑他敬禮行為是為了討好大陸,他就強調就算網民繼續罵他,他都會斥網民「膚淺」,又指大家根本不知個架構是什麼。最後他勸如果網民那麼有空管他的事,不如想想自己,不要再去罵政府衰,經濟差,你為什麼沒有工作、買不到樓。
//

終於有人講
係要玩到件事爛曬先開心
而家個感覺好似落雨炒蛋咁
一早講到爛曬然後仲有人不停loop
原本呢單野大陸準備好晒將d人禁聲
Sor, 想改下你d 字。。

兄弟爬山,各自努力,
百花齊放,殊途同歸,
槍口對外,絕不分化,
爭取自由,天經地義,
兩球加一,勿忘士。
唔好再傳啦,咪比垃圾趁機上位
其實唔明有咩用 推死一個冇人理嘅on9仔?
我地要埋牆頭草嘅民意!分好返d因果關係
https://lih.kg/1237512

入嚟睇下,記住冇和理非,冇得勇武
冇勇武,冇暫緩

兩者缺一不可
最唔明咁多偽人奶共,剩係玩佢一個?仲要佢本身都唔紅(違反逢紅必反定律)
同事唔知都走黎講估唔到佢會去
我都同啲同事講返係假既,啲人做鳩佢
所以真係要見好就收
依家係怕外國人知道係假之後都唔知香港人仲有邊句係真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞