(FG JJ 希望銀行大佬們入黎指點2句)想請問下呢2間銀行好冇入?

37 回覆
0 Like 0 Dislike
多謝ching 意見
大家點睇BOC個Branch Trainee program,前兩日見到apply左,網上通知叫我20號去in,我搵左好耐工都未搵到

講番自己先,major係Hotel man,想做嘅department都係要跑數,所以都唔介意跑數,睇銀行嘅福利又唔差,所以都想試下銀行
fg有18K咁高?佢呢個數係師兄你叫定佢主動出比你?我自己份cv因為一路都係send hotel而冇改到個價寫左15k,如果係主動比嘅就話好啲,如果係要自己叫嘅我就做左傻仔
如果係做銀行,我自己預期係做一年左右嘅teller,考到牌就睇下有冇得轉sales,可以嘅就去HSBC呢類應該會好啲
咁HSBC BT算唔算好好既位?
今日收到HSBC電話,又係同一個position,佢話得14k+1allowence,居然差3K

上水啦
又潛
殺人兇手 你唔好出post呀
我一定jer到你條狗公自殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞