[求推]勇武派及快樂抗爭派請進(好重要)

881 回覆
4634 Like 17 Dislike
推。
呢個正正就係勝利之道既方向
缺一不可
Push
所以更加要團結,唔可以再互相指罵同分化,唔好淨係埋怨,請展述勇武派的行動目標同戰略意義,有point 我一定撐
勇武抗爭須要民意授權,呢個

612 嘅背水係好好嘅例子,感謝所有付出過嘅香港人

Set deadline俾港共極權政府
有人當過佢地係「人」咩?全部鬼黎。

佔中到魚蛋到尋晚都一樣。

手指唔指向班狗官同黑警,居然走去屌同路人搶道德高地,好老實唔通勇武派有打尻和理非咩。
冇和理非唔會有咁多人出嚟
冇勇武可能暫緩都唔肯
冇錯 兩邊唔可以同時間做野
但係一定要合作
同意

兄弟爬山,各自努力,
百花齊放,殊途同歸,
槍口對外,絕不分化,
爭取自由,天經地義,
百萬加一,勿忘義士。
推推推 講得好
唔好埋怨,請展述

你慢慢繼續開定個大台沖好茶互相討論下

我有埋怨今次就唔會出黎幫,我只係唔想幫完俾同路人篤出黎死
Push
最新行動:朱凱迪議員宣布,617下午3點,特首辦活動,歡迎所有朋友去參觀特首辦。
「注意」:大量留言令傳達消息沉底
他們緊靠一句口號,從散沙團結起來。
「兄弟爬山,各自修行,永不篤灰,永不割席,槍口對外、團結一致」。不論你是那一方,請緊守口號。
請相信年青人的智慧及行動,「感謝各界關心」,由於年青人是從69自發站出來,而非預謀行動。
因昨天出現大量留言「撤退、離開及捉鬼論」等字眼的討論及貼,「不停洗版」,令到「傳達消息被沉底」。

今天很多爸爸媽媽陪同大家站出來,大家是「感恩」的,也「了解」大家是「因為擔心」。但請相信他們的智慧,可攻可守,這批年青人是有史以來最成功的,而又沒預謀的一群愛家人士,用「自己身體」「行動」「前途」追究政府。

請大家繼續守護孩子,不離不棄,別重踏雨傘事件,離棄他們,讓他們絕望。

而「繼續留撤退等」字眼,將示為「警方擾亂」,「請務必廣傳」,謝謝。617更新
push
Push巴打講得好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞