當面以粗口怒罵林鄭「X你老味」係女議員

221 回覆
699 Like 8 Dislike
麥美娟612 之後第二日 即係613 勁撚早去左立法會 驚死投唔到票咁 一定要血債票償 屌你老母
邊個最驚無議員便要食谷種
過往賽事回顧:
政總更衣室內發生打鬥
https://lih.kg/1218465
跟本想推林鄭去死

林鄭話撒回 佢仲話會無管法威信

幾年前林鄭選特首 佢都有話林鄭舊時係佢條靚咋

擺明唔妥
成個大媽咁嘅款,好大機會
女議員係咪姐"閪你老母"
擺到明麥美娟
之前邊個譴責胡志偉?
入黎想投注李慧琼子但係無受注
敵方已分化中
但我方戰友切勿自我滿足
要再下一城
唔駛落注,因為真係麥美娟
多篇報道都有話佢「不滿,表現激動」
難講 佢坐左係依區廿幾年 宏福海悅盈翠起好就已經做緊 次次都壓倒勝當選 仲要有個超級大功績
葉劉唔似
其餘得鼠王夠資格咁屌
報道引述消息人士指,多名建制議員認為林鄭不應暫緩,而且「轉軚」令支持修例議員難以向支持者交代,擔心今明兩年的區議會及立法會選舉選情,當中工聯會議員反應較大,麥美娟更激動地表達不滿,新民黨主席葉劉淑儀半途離場。now 新聞報道,林鄭昨日與建制派會面,有地區直選議員落淚。

from
https://www.thestandnews.com/politics/%E6%9A%AB%E7%B7%A9%E4%BF%AE%E4%BE%8B-%E6%98%9F%E5%B3%B6-%E6%9E%97%E9%84%AD%E6%98%A8%E6%99%A4%E5%BB%BA%E5%88%B6%E6%B4%BE-%E9%BA%A5%E7%BE%8E%E5%A8%9F%E4%B8%8D%E6%BB%BF%E8%A1%A8%E7%8F%BE%E6%BF%80%E5%8B%95-%E8%91%89%E5%8A%89%E4%B8%AD%E9%80%94%E9%9B%A2%E5%A0%B4/
黑金利益團隊
你林鄭斷人米路
人地淨係屌你老母
唔斷你生路算係咁啦
開估麥美娟
有無巴絲可以整張長輩圖要求相關議員尊重林鄭,並公開向佢道歉
葉劉一定唔會啦份人咁撚假 ,門面功夫一定做到足
元秋都唔似,話哂有錢人出身唔似咁粗糙
元秋同葉劉 心計撚
點會做出面
又有長輩圖新素材
或者係愛國議員麥美娟 怒屌英美走狗林鄭
注項已加上:

葉劉 1賠1.5
元秋 1賠1.5
鼠王芬 1賠3
菲律賓博士 1賠5
李慧琼 1賠8
容海恩 1賠20
麥美娟 1賠20
以上皆是 1賠100
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞