(實握香港兵權的男人)張超雄發動罷工 參加者:為示威者提供支援

292 回覆
1094 Like 8 Dislike
太祖武皇帝,香山濠鏡人也。姓張,諱超雄,字費蘭度。
屌 今鋪真係大和解 團結埋連登仔同南亞鬼
PUSH
cls
佢又話暴動既
高層講緊係SSWO/CSWO
Head住個社工可能只係ASWO
未來人d歷史多得你班人唔少
今犬賊復亂,莫不驚心。
雄問:「何人可大任?」
鄺曰:「胡志偉最號毅重,驍勇善戰。」
雄許之。

胡初戰則先登,無堅不陷,遇林鄭。
厲喝:「廢而不死,能有何用?盪寇賊婦!」
大口犬死戰,林鄭方得退而免於難。
胡一時撼動中環,封盪寇將軍。

後日不落破盟,有都督混於犬賊群中。野戰。
矢石不盡,義士潰散。
胡勸之勿退。
議單挑。

陣前復駡:「吾欲會賊首都督!」威震天中。

都督兩人而不敢當,
賊軍十箭而無一能中,胡步向盾陣列,賊眾莫敢仰視。胡遂引軍還,賊不追。

後胡會雄等於帳中。胡曰:「吾戰賊軍而都督不敢戰。何故?!」

默坐良久,恍悟曰:「林鄭何時亡?!」
鄺答:「民恍悟時。」
用難民身份掩飾既僱傭兵
南亞兵
張超雄:星期一社福界將會發起暴動
AK是基本
當然
人地死士團唔開工點開波啊
分乜撚野化?d蝻邊度黎? 你咁鐘意 你叫蝻亞之父 叫多d 蝻黎香港囉 住係你隔離最好 老強吓你老婆女朋友啊妹家姐 睇你唔順眼就打鳩你 你係咪諗起就 急不及待想試試 你老母 有d人做過既野 我係唔會忘記既 香港人真係金魚記憶 出黎講兩句 就當人神咁拜 弱智
反cup變香港雲爺爺
十足十魔戒第三集甘道夫臨尾班馬係山上班衝落黎咁
我想同大家講 香港多咗咁多犯案 好多都係蝻做既 d蝻邊度黎? 蝻亞之父囉 你地唔係因為佢講一句罷工 就當佢神咁拜啦 仲要成千正評 我真係冇野好講 希望d蝻 唔好老強你地屋企人啦
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞