(實握香港兵權的男人)張超雄發動罷工 參加者:為示威者提供支援

292 回覆
1094 Like 8 Dislike
社福界開始浦頭

大雄哥:我d人多到聽唔到你講乜呀
佢繞起手傲視群雄個樣,除左將軍之外,普通人真係難以駕馭
屌 真心 型左好撚多
係咪我有問題
得罪講句,佢班南亞幫有防煙防椒裝既話
班狗應該出真子彈先搞得掂
成個look真係似將軍
鬚,眼鏡,中年頭中年樣
習武聞訊,知其鋒利,支軍雖眾,實不敵之。習武憂雄勢不可當,心不自安,欲除之。

故召雄還師於西環。今雄不進,屯於金鐘,聲名遠播,民心所向,習武大怒。林鄭今有犬軍三萬,對峙而不敢戰,雄領二百萬民群起而圍之。

眾曰:「今聚百萬之眾,將軍何以不進?」

「進不可,必敗。夏慤今為四戰之地,
再戰民不聊生。林鄭不戰,堅壁清野,犬數略輜重於群中,攻之不拔,略之無鑊。
而我軍不戰而自困耳。」
雄知林鄭險香港,又無進路,問計於鄺議郎

鄺曰:「傷患不可有。勿與戰,守民心之本。今習武性暴虐,林鄭不敢戰,習武必惡之。
宜遠交日不落,廢三族英戶藉。故林鄭無退路而自破。」
眾聞皆善之,謂:「鄺君真天人也。」
應該斬首於深水埗菜市場
我屌
巴打好撚堅
巴打有冇睇過god father 一開始Brando 摸貓果幕,光影從窗外穿透入嚟,同埋banner 一模一樣

示意圖:
八奇張超雄 養兵千日
南亞大將軍張超雄
南亞精英部隊
300 精英夠抽3萬警力
世界人民大團結萬歲
南亞之父,原來最終為左香港
用政府錢養南亞兵,再放返上前線抗爭用
我地錯怪左你
真係暴動都似
尋日已經見啲南亞人用身擋巴士唔俾巴士行,司機開門仲隻蝻仲想衝上去打個司機,好彩有香港人制止佢
咁又誇左d
返工就真係有

高層真係唔多
你話有東南亞宗教背景既NGO就唔奇
蝻太祖張超雄
屌你地咁快唔記得D蝻做過乜? 咁樣未即係捉蟲入屎忽
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞