有冇人玩dd娃

86 回覆
0 Like 1 Dislike
香港除左銀城黑店邊到買到dd d組件

Dollfie world /
Ins point 泉學園
預11算

Volks online shop 都送海外
有時自己訂仲抵
仲要送到上屋企門口
無聊得制 上volks官網買左幾個頭 運費都係900円
如果識化妝 上volks官網買素體加頭都係2600蚊港紙到
淨低既就淘寶 500蚊內搞店
Total都係3000蚊多d
下次試下自己抽選dd娃先 唔洗搵代購

我玩左咁耐娃都係唔識自己抽選v社啲限定
又要買場刊又要親臨DP好似好麻煩又食錢

應該有d唔洗

今次訂左隻受注限定Yayoi
跟正常程序好似係去店面落柯打
但係唔係好識搞所以搵左淘寶啲代購

幾錢

報價4400人仔
無聊得制 上volks官網買左幾個頭 運費都係900円

幾個
如新手想入坑自組一隻的話可以去邊到買,同埋有咩要注意,小弟想自組一隻帶佢去影相
如新手想入坑自組一隻的話可以去邊到買,同埋有咩要注意,小弟想自組一隻帶佢去影相

我都唔識 但想快d入手既咪上volks官網買素體 30000円多d,之後買埋個頭搵人化妝(dd頭有分十種,ddh-01至10,分別就問google大神,個人覺得7號頭最好睇,但要搵代購,因為係限定頭黎),素頭要買頭髮加眼珠(淘寶),衫又淘寶啦
唔想煩既就直接買佢既standard model 但得幾款唔知你岩唔岩
膚色你自己個人喜好 normal,semi white,white

身體有分dds,dd,dddy 睇素體介紹就會明分別

Dd娃都係驚色移既姐,詳情又係問google大神
Thinner 都幾勁
濕綿花包保鮮紙一日D色移走晒
不過月頭用過OXY10, 抹左一次之後冇理
隔左排琴日拎返出黎都好似淺左

左右手都有包係唔知點解呢隻多左條痕
買左個素體返黎自己練化妝
睇黎我仲有一大段路要行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞