有冇人玩dd娃

86 回覆
0 Like 1 Dislike

我見到了 mdd 通常配ddh01 頭?

係,因為DD01頭比較扁,乎合返蘿莉嘅頭身比例
另外比較熱門駁MDD嘅就係10號頭
但係所有DD頭個接口都可以駁MDD或者DD body,所以最緊要都係你中意咩野樣

唔該你呀巴打 自組一隻大概預幾錢到? 買太多blythe 荷包穿晒窿

通常body 2000左右
頭300左右
妝有平有貴 最平50有交易貴啲5、600都有
衫個啲一set就500左右,買得多直情無底洞,絲打好好保重

咁我當我都要預3千先 好喇都係遲少少再入坑
妝呢樣野都係要去搵妝師架啦無能為力
衫就 自己車算啦都係 柒就柒d

車衫化妝吸金神技黎咖
我都想學

車得柒吸唔到金
直線自爆

我見到了 mdd 通常配ddh01 頭?

係,因為DD01頭比較扁,乎合返蘿莉嘅頭身比例
另外比較熱門駁MDD嘅就係10號頭
但係所有DD頭個接口都可以駁MDD或者DD body,所以最緊要都係你中意咩野樣

唔該你呀巴打 自組一隻大概預幾錢到? 買太多blythe 荷包穿晒窿

頭300左右

車衫化妝吸金神技黎咖
我都想學

車得柒吸唔到金
直線自爆

整得幾好啊
絲打手工靈巧

頭300左右

車衫化妝吸金神技黎咖
我都想學

車得柒吸唔到金
直線自爆

整得幾好啊
絲打手工靈巧

真係好 自給自足
通常你買衫,頭髮,眼睛係淘寶定香港

主要淘寶
偶爾會落mk個頭娃鋪睇睇現貨
都係個句啦,香港鋪租咁貴,本地舖頭要有錢攢實會食水深
多數真係好想買/急/貨源稀少先會係香港搞掂

D衫買返黎係咪浸下白醋先?

識fd話浸鹽水會令到啲衫冇咁容易色移
但我冇浸

浸過幾次得一次紅色甩得比較明顯
藍黑色個D反而唔覺

Volks 個tag 同內農線位都會移
中左伏仲未搞返

官方設伏正hihi

我用膠紙痴左先

頭300左右

車衫化妝吸金神技黎咖
我都想學

車得柒吸唔到金
直線自爆

整得幾好啊
絲打手工靈巧

真係好 自給自足

有錢買出面D衫我都唔多想自給自足
下次試下自己抽選dd娃先 唔洗搵代購

我玩左咁耐娃都係唔識自己抽選v社啲限定
又要買場刊又要親臨DP好似好麻煩又食錢
有冇D細細隻
唔會好貴既DD SABER

應該有d唔洗

應該有d唔洗

會場個d係咪100%保證買到現貨個d
網上抽選個d簡單d但要抽中先得
有冇D細細隻

Dd娃官方合作角色係5000蚊咁上下有d仲要抽選之後加d運費咪二百幾三百蚊到,搵人代購又食下水咁

想平既咪自組一隻 身體2000幾蚊加個淨頭幾百蚊
再搵人化妝幾百蚊,去淘寶買假髮,衫,眼晴又幾百蚊 總共4000幾

利伸:上邊全部鳩up
有冇D細細隻

Dd娃官方合作角色係5000蚊咁上下有d仲要抽選之後加d運費咪二百幾三百蚊到,搵人代購又食下水咁

想平既咪自組一隻 身體2000幾蚊加個淨頭幾百蚊
再搵人化妝幾百蚊,去淘寶買假髮,衫,眼晴又幾百蚊 總共4000幾

利伸:上邊全部鳩up

網上抽選黑saber 中左既全費都係71050円
兌返港幣4984到
無DD, 得azone/ob 1/6個隻size

應該有d唔洗

今次訂左隻受注限定Yayoi
跟正常程序好似係去店面落柯打
但係唔係好識搞所以搵左淘寶啲代購

應該有d唔洗

今次訂左隻受注限定Yayoi
跟正常程序好似係去店面落柯打
但係唔係好識搞所以搵左淘寶啲代購

幾錢

巴打蓄錢買返隻

巴打蓄錢買返隻

其實樣我好sd系個邊多啲
有錢都想玩
不過而家淨係玩隻細嘅都唔平

巴打蓄錢買返隻

有錢都想玩

我都鍾意SD
買唔起, 留名睇圖

巴打蓄錢買返隻

有錢都想玩

貼返張相先
偷下人圖用黎推坑先
其實依d 公仔真係幾靚,我都幾鐘意睇,玩真係唔會
其實依d 公仔真係幾靚,我都幾鐘意睇,玩真係唔會

點解
DD初音入坑,仲淘左set島風衫同wig俾佢換。
想要DD渋谷凜,之前event抽唔中,好sad,但又唔想食炒價買。
香港除左銀城黑店邊到買到dd d組件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞