警察搶緊我哋擁有嘅民意高地

521 回覆
2034 Like 17 Dislike
轉場啦大家

睇直播黑警好識玩,搵條女黎扮和理非
其實長輩圖、保民生大聯盟及名區播片已經取得初步成果,文武兼備大家要智取呀!
先用雌犬打善意,再用推卸搶民意
History repeats itself endlessly for those who are unwilling to learn from the past
失敗的雨傘
留力係戰勝既最佳武器 必要時撤退,重振旗鼓
利申:係鄧寇克大行動學返嚟
和理非用人數帶動勇士抗爭合理化,而勇士阻到612二讀,昨日人遊行人數200萬+1,三個原因:警不合理武力變成暴力,林鄭回應激起民憤,烈士捐軀。

我明白勇士在今次係付出最多的一群,一定想見到成果,但勇士亦係最少數的一群,最需要保存的一群。

今次要全港反修例都出一分力才有可能贏,現在政府要打輿論戰,佔地會正中下懷,所以才叫勇士最少解封道路。

民意,武勇兩者缺一不可。不撤不散的散不是指佔地時的人,是指撤回修例的決心啊。一日未停,勇武的隨時準備阻立法,文宣繼續宣傳將中立者拉到我方陣營,不散是要在政府用冷卻事件想轉為平淡時,大家還能明志,保持警覺,不讓其奸計得逞。

p.s 唔好屌我用書面語,唔知點解一認真就會用書面語
呢個時候我哋都要和理非 唱聖詩啦
Push
唔好重演5年前
你用佢哋角度諗
輸到咁,可以點反擊?就係用善意融入群眾
push
港豬好易被騙,又有國家機器tvb製造有利黑警嘅輿論
唔好咁啦,大家都係想件事好
明白前線識唸,但係可以講下想點嗎?
好多人都講晒原因點解去禮賓府會好啲
你地都講下點解覺得佔馬路會好D丫
呢個真
今時今日邊會有勇武派乜gear都唔着
Push
依家收手即係代表收貨
所以點都唔可以停
人數太少不如去禮賓府繼續嘈
等啲人休息夠出嚟先再行動升級
勇士一個都不能少,喺未成功迫到政府收回暴動定義,有咩事好蝕抵㗎!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞