今後議題 - 文宣組常態化 & 71要求政改 & 2020年9月立法會選戰

168 回覆
341 Like 0 Dislike
可 join A,B,C,D, 請問如何參與?
辛苦曬過去一個禮拜文宣組既努力,黎緊可以幫手加入
呢方面我仲構思緊
tg group 好處係connection高,
適合做組織搞大野

但有時自發性community 好百花齊放,
效果好高

所以我諗設計一個title header
當我地search到lihkg header
或者要求admin 開一個新sub board
under 時事區做文宣區,
大家一見到文宣post ,就可以自發幫手
文宣區係好提議,易搵好多亦更集中。
留名密切留意,如有任何用得著我嘅地方請通知
今晚draft post 建議admin 開sub board
民陣大台作用變左只係叫人出嚟遊行

絕對要比credit連登仔同tg
自發design & print &派
樓主嘅group係構思定開晒未?

本土文宣嘅街宣 其實好重要
有group未?
group 我覺得最好case by case 咁開
而自發應該集中開係 文宣板 (if possible)
push
【成功步驟】set deadline > 衝 > 和理非上街 >set deadline > 衝 >和理非上街 > set deadline > 衝 > 和理非上街 >set deadline > 衝 >和理非上街 > set deadline > 衝 > 和理非上街 >set deadline > 衝 >和理非上街 > set deadline
文宣板係已經開左?
未開,同未傾,要同連仔爭取
今晚先draft
或者巴打可以幫幫忙
長期支援海外文宣工作!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞