今後議題 - 文宣組常態化 & 71要求政改 & 2020年9月立法會選戰

168 回覆
341 Like 0 Dislike
推,文宣係對抗三毛帶風向嘅重要工具。
訴求:釋放所有政治犯,限制警方武力
行動:教育班唔鍾意用腦人士,制裁打人同開槍嘅速龍
推爆!!
6.9 6.12 6.16 係一個開頭,接下來如何係各區做多啲宣傳,社區教育,等班仲支持政府以為佢地做得啱既港豬們清醒下。睇清楚點解有咁多人出黎遊行,呢個政府對我對班手無寸鐵既市民做左咩,班示威者反對緊乜嘢。 5好再俾親中既媒體新聞蠶毒佢哋嘅腦
聽到話話荃灣個邊搞左社區放映好似都有啲反應,同埋之前啲長輩圖又好似幾work, 不如我地食住個勢,一齊落社區再做多啲野??? 務求喺十八區做到遍地開花,百花齊放,再為社會帶黎更多好既改變
長輩圖出動吧,
一示威,令林鄭停止修例,股市立即大升
Help Push
【勝者全取】香港人有冇本事十八區同時集會
https://lih.kg/1234716
推!!!
好文幫推
between 嚟緊有明日大嶼國歌法
不妨試試佢?
唔好一味得一個目標
比佢靜雞雞又過惡法
推!!
新素材 from aastocks
有冇文宣組可以加入??? 可以幫手做設計
認真post幫推
其實我都唔係文宣組
不如巴打開tg group, 記得contact number set nobody

新文宣提材,有冇海外文宣組幫手?
今日遊行絕對有資格問鼎諾貝爾和平獎
https://lihkg.com/thread/1232027/page/1
推,幫手貼吓長輩圖上港人港地垃圾page都好
屌佢老母仲未踢得走嘅功能組別,往時情況超區係直選咁滯
可以,但希望組到班core,count me in
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞