聲優愛好 [5] 田所梓之安已不自選三餸撈麵

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

東山奈央生日快樂
聽講Anisong Fantasy Live有好多人偷拍/錄音

aimer果陣真係好低質
聽到佢話想再黎香港果陣
心諗我去日本搵你算啦
聽講Anisong Fantasy Live有好多人偷拍/錄音

aimer果陣班觀眾真係好低質
聽到佢話想再黎香港果陣
心諗我去日本搵你算啦

齋睇第一句會變左我話aimer低質

聽到佢話想再黎香港果陣
心諗我去日本搵你算啦

未唱完就亂叫
講起live又諗起ANISON DREAM STAGE
唔知會請幾多聲優

多冇用, 如果有祈妹一個就夠

請D真係識唱歌個D先

聽到佢話想再黎香港果陣
心諗我去日本搵你算啦

未唱完就亂叫

拍片
【自制字幕】綾音和愛美的 SEIREN Say“You're cute♡”第08回(170227)
http://www.bilibili.com/video/av9064378/

「第二季」聲優嘿嘿黑歷史(神番外篇)
http://www.bilibili.com/video/av9051127/

鹫崎健的YORU-NIGHT×YORU-NIGHT〜木曜日〜(嘉賓:Earphones)
http://www.bilibili.com/video/av9077068/

【SHOWROOM】170303 『不會停止的Macross』第5回 (東山、鈴木、KENN)
http://www.bilibili.com/video/av9066566/

唔知會請幾多聲優

請D真係識唱歌個D先

反正你都唔會去
唔知會請幾多聲優

請D真係識唱歌個D先

反正你都唔會去

睇下邊D人黎先
https://t.co/kGQHpXPcT3

忘れちゃいけない日。
https://twitter.com/inoriminase/status/840419387454574592
3.11 大家search 下, yahoo jp 捐10yen

除左 未可子氏,個個都影到有少少唔同樣

聽到佢話想再黎香港果陣
心諗我去日本搵你算啦

未唱完就亂叫

拍片

我都見到有人拍
Btw 尋日真係值回票價
Alisa好pure好true
其實有冇 人覺得Aimer 好似輩先

東山奈央生日快樂

佐倉奈央

生日快樂
睇愛衣食野真係人生一大樂事
隔離post ge 戰況真係令我寧願日本嗰邊唔嚟.

我唔去live, 其實唔想打call, 淨係想見真人同聽歌 所以CD/BD 其實解決到

唔想打call其實算唔算罪?
淨係想見真人其實算唔算罪?
無錢無時間pt其實算唔算罪?
人唔夠醒,做唔到週未日本人又keep 到gpa其實算唔算罪?

我諗起呢d我就覺得有壓力

其實我都唔係好想打call
但我d fd叫我入鄉隨俗 話有d人會白眼d地藏 所以我都係喂住打埋一份

我唔去live, 其實唔想打call, 淨係想見真人同聽歌 所以CD/BD 其實解決到

人唔夠醒,做唔到週未日本人又keep 到gpa其實算唔算罪?

無知一問 睇live一定要打call?毒拎想現場坐係度靜靜睇得唔得?

無知一問 睇live一定要打call?毒拎想現場坐係度靜靜睇得唔得?

我見隔離post 剩係推嗰個歌手出場企起身打 其餘時候坐低都比佢地提出黎批鬥

我見隔離post 剩係推嗰個歌手出場企起身打 其餘時候坐低都比佢地提出黎批鬥

DD live係咁...

DD live係咁...

D規矩好複雜
幾年前睇taylor swift坐定定睇到完場都冇乜野好計較
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞