我宣布連登決定原諒林鄭月蛾

5001 回覆
274 Like 26285 Dislike
樓豬老母俾狗屌
焦土之母,應該膜拜
人渣蔣介石公開本土派義士個人資料

100個讚,有關sir型仔照

http://lih.kg/vHiQbU

會員#蔣介石(翻生)再度公開本土派人士及其女朋友樣貌

http://lih.kg/brOCkS

學獨聯對蔣介石翻生賣料畀大公報聲明

1. 蔣介石離開群組後,我一同佢講我哋核心成員不和,第二日文匯就出我哋不和嘅報道,但事實上學獨聯從來無不和

2. 旺角集會嗰日差人問,唔係仲有喺土瓜灣拎個大帳篷咩,事實上,淨係得蔣介石開過第一次會知道有帳篷,但無開第二次會唔知轉咗做 backdrop

3. 文匯第二篇報導寫學獨聯核心成員十人,但當時計埋蔣介石,核心成員只有八人,你以為有十人係因為我加咗兩個聯絡物資嘅人入去,係會上我哋有講清楚佢哋係聯絡人唔係核心成員,嗰日就係你忽然間唔開會所以唔知

4. 關愛座從來無係蔣介石仍然係成員時嘈交,只係蔣介石離開群組後係連登忽然話要公開關愛座嘅私人相

5. 離開核心成員嘅從來只有蔣介石及其朋友,而文匯報就寫學獨聯前骨幹

6. 蔣介石以前最主要工作係加人入大群,當我清晒蔣介石加入大群嘅人之後,文匯報就無再報大群嘅情報

7. 蔣介石曾經開post 講過佢有個舅父係大公報做
凱晴bb
終於有明白人,大家體涼pls~!
字刀未能識打
0.1
3q!
0.1
強烈譴責達哥🍜絲道3道4
宣你老母
一毛
凱晴
15妹
凱晴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞