即時龍和道 大量解放軍

907 回覆
3791 Like 57 Dislike
美國當然唔係真係為佐乜野自由民主去出手啦.
佢喺香港本身的巨大利益+85000名美國公民安危先係主要理由. 俾你無端端有85000個人質喺支共手俾得了.
而且呢幾日觀察美國的反應, 似乎佢在香港的利益唔止台面上show 出來的咁少.
但林鄭+習總2個蠢蛋, 再俾佐個師出有名的理由美國.
支共混解放軍/武警入警隊協助鎮壓示威者一個唔小心俾美國斷正的話, 仲會馬上有動作呀.
總以一句勸支共: Don't try it. 先回應番示威者的訴求滅佐呢個火先仲可以吊下命. 唔係越燒越大. 最後total lost. 而家香港人, 已經被逼到攬住支共港共一齊死都冇所謂.
特朗普話相信香港和內地能解決修例分歧
你講緊嘅反應係個bill?
而家擺上去傾,傾唔傾得成都未知
game theory, 靠嚇
大家咁話啦. 兩條痴線友(習, Trump)玩鬥大.
但習好似2仔底喎, trump就一定係同花順啦.
仲有, trump 都唔係第1日撚9 his best friend 啦.
支那坦克呢?
死撚唒去邊?定係呢堆用黎屌黑警?
大家要冷靜 唔好比大陸有位入 有侵侵助攻 企定定食花生就得
最緊要守住香港
係咪嚟,死咗我最多當刷首抽,大個再返香港再打過
0:13
趁機獨立啦
仲美屬香港
到果陣再講啦.
美屬香港直接屬於美國, 抵擋再赤化比獨立成國容易.
而家香港人, 個人認為唔夠定力抵擋利誘.
好驚好似垃圾英國佬咁有著數就賣港
不過逐步建立係好啲既
去幫克警摺被啫
其實之前去赤柱睇個個乜Q犀牛石都見過呢D車
蝗軍咋
留得青山在各位
緊記不被捕不受傷
Just kill us all
我同你講我未撚驚過,夠姜嘅就一槍打撚死我
屯門下白泥大把
香港的地理位置太好,本來就係美國的間諜基地
冇左個橋頭堡,間接會冇哂所有人脈網絡
美國領事館下面個軍情部應該好忙下
肯定美屬香港
你依家獨立屌個話事,咪又係班垃圾官
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞