即時龍和道 大量解放軍

907 回覆
3791 Like 57 Dislike
赤柱軍營都有出動
最驚你唔出動渣 柒頭
金鐘好似不嬲都有解放軍 軍營
推 大家tmr萬事小心
正義道軍管
出係照出, 但係大家要都小心人身安全, 千祈唔好掉以輕心
希望大家幫手推

[急!!] 點解無人講612龍匯道,黑警違法清場一事野新聞無播出嚟
https://lih.kg/1226993
可能輪換姐,月底G20冇乜可能落自己面
9成係扮速龍然後又可以暴力打香港人
一車車支那豬
最近豬瘟 係咪應該全部送去人道
如果條例修定左,我寧願死,起碼聽日出嚟都可以死得光彩啲
唔好啊傻L咗?
你慌佢會出咩,出解放軍班建制驚過你
要打嘅打我先爛名一條未驚過
爛命一條未驚過
嚇鬼呀屌你老母
原本聽日好多野唔係好想出
既然出解放軍嚇9我地,我一定出,屌你老母
要徹回,要徹回,暫緩即係遲d會重重新新推出

好多小朋友
派緊傳單,冒住比黑警捉嘅風險,好感動。
星期日一定會出!!!!!!!!!!!!!

重有被黑警拉左D義士, 唔出對佢地唔住, 為他們討回公道, 明明和平示威! D官都話係衝突~唔係暴動!!!!

我好想為 犧牲咗的義仕 討回公平!!!!
被人拉左D義仕點算?????
解放軍?
最好出坦克呀屌佢老母
係真的就更加要出
也許我告別 將不再回來 你是否理解 你是否明白
也許我倒下 再不能起來 你是否還要 永久的期待

如果是這樣 你不要悲哀 共和國的旗幟上有我們血染的風采

也許我的眼睛 再不能睜開 你是否理解 我沉默的情懷
也許我長眠 將不能醒來 你是否相信 我化作了山脈

如果是這樣 你不要悲哀 共和國的土壤裡有我們付出的愛
如果是這樣 你不要悲哀 共和國的土壤裡有我們付出的愛

如果是這樣 你不要悲哀 共和國的旗幟上有我們血染的風采 血染的風采

https://www.youtube.com/watch?v=nUwzaH2pEyU
超載 拉得
點解咁傻以為美國真係為左香港去打仗。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞