Hottoys 1/6 1/4 Figures 討論區 231 係香港人6月16一齊去行街

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
隻新臂好正,頭雕又靚,之前嫌貴無收到,點知依家個價仲貴

咁趁而家未派收左先好似好d
10月咪Q4
一齊吹奏
快啲派貨
無人放,全部bucky post都係徵,最多玩少隻算
我想問下captain marvel 截左未?
佢以後玩online既話我玩埋iron man mark1同紅黑俠睇下點先算
no
唔值
由iron spider同奇怪傅士睇到出hottoys已經著重外地市場
反送中, 撤回修例.

星期日出去遊行.

星期一出去集會
咁又係,雖然係靚,但要+500以上真係不了
覺得值咪入 有錢咪入
因為唔值2800 就答你no
我都覺唔值2800
我到現在都一封email都收唔到,係唔係失敗左?我冇app success既email既?🙏🙏🙏
趁夜媽媽放下毒先 , 頭先剛剛囉的

暫時係我玩過最精細既1:6槍 , 仲要成盒野係 4把手槍 3枝長槍
呢盒野真係買槍買配件送JohnWick

4把手槍都可以上彈夾 + 退堂

當年正價有爬下去落訂真是太好了...........
以嗰時新出diecast 42係幾有新鮮感,但而家都出咗咁多diecast iron man,不改良到好靚
4,5,6,46,50呢d同返42比你會覺得42好似次一級咁
你本身係好愛42個款你就追啦,我自己本身都好愛42自己都有隻唔想賣

但如果你係因為唔捨得比咁貴追新diecast iron man而買隻42頂住先咁我就唔建議

我係你既話我情願比多一千買隻mk50或者追張mk7單好過

2800入唔入
no
Why
以嗰時新出diecast 42係幾有新鮮感,但而家都出咗咁多diecast iron man,不斷改良到好靚
4,5,6,46,50呢d同返42比你會覺得42好似次一級咁
你本身係好愛42個款你就追啦,我自己本身都好愛42自己都有隻唔想賣

但如果你係因為唔捨得比咁貴追新diecast iron man而買隻42頂住先咁我就唔建議

我係你既話我情願比多一千買隻mk50或者追張mk7單好過
出兵人起家既hottoys出槍械配件根本易如反掌
falcon個d都出到好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞