Hottoys 1/6 1/4 Figures 討論區 231 係香港人6月16一齊去行街

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
如果佢個唔成功就彈番出主頁 呢個設計咁好既話 你講到咁make sense 就唔會咁多人問啦
條柒頭 如果屌既係用網上訂既都算
但會唔會係咁on9屌個唔彈不成功頁面呀
今朝上過FB幾次都冇嘢訂

晏就再上FB果陣先知道Star Lord 截咗

Star Lord真係越睇越靚
屌你老母侯活陳 返完通宵日頭訓撚緊覺 係咪以後要食炒呀我屌你老母
咁你憑乜野會覺得彈你番主頁係成功呀
係啦 Hot Toys 永遠是對的
留意到今次HT 6月16日只限00001-00350既會員去落訂

利伸:非會員同埋冇興趣訂,不過今次個安排真係好滿意
仲想拉人落水
全港咁撚多人實有班好似佢咁既on9仔啦
明明冇禁f5都3封email
相信以後信和後樓梯都唔會再有排到地下既奇觀。
建議申請歷史文化遺產。
我個人覺得因為唔係出熱門野先咁
好多網上登記唔成功係直頭hold 住係番登記頁 唔會load 番去主頁囉
收返1.0件袍加舊化
咁我又想問下 你平時網上填form 填漏野 / 填錯
你submit 佢直接跳左去主頁 好合理?
九成九都係彈左紅字出黎叫你改 hold住唔俾你submit架啦
屌咁佢而家係唔係無整個成功頁面呀
成功既得一個無第二個我實係唔明點解你會覺得係成功
你有無訂SL定繼續留力
咁未即係唔成功囉要再打再填囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞