警察:叫你哋耶穌落嚟見我哋 英文新聞全文及記招片段

78 回覆
465 Like 1 Dislike
你 罰抄聖經 舊約加新約 一次!
給香港人的一封信
https://lih.kg/1220290

by牧師
得罪左架啦 係未有人回應
十幾隻黑犬想剝條女嘅衫
地鐵站正常返工女士俾人揸波
應該煲大d
搞到我都喊咗
林鄭都係受神報夢叫佢參選特首
我以後唔會再叫你地做耶撚
幾時到林鄭強拆違規十字架?

唔相信都要尊重所有宗教
香港係宗教自由

唔想好似支那咁 一定要互相出聲

多元社會就係咁
經過今次,叫耶撚一嘅問題都無,好親切
申:耶撚
唔落地獄既話,佢咪自己上去搵佢囉
唔叫你地耶撚啦
喺 主耶穌基督嘅兒女

你同我罰抄一百次 之後食左佢
班警犬真係大撚獲
https://youtu.be/TTw5J2rIRQc
🙏🏼🙏🏼🙏🏼
我們的弟兄姊妹已向警方成功申請不反對通知書,在6月12日當天只是唱聖詩、作祈禱,但大家看看片段,牧師林家賢指警方說:「咁叫你地耶穌落黎見我!」
現在,警方連基督教也不尊重,公然侮辱我們偉大的主耶穌基督,在中國,大量教堂被打壓、被拆卸,逃犯條例通過後,恐怕我們也無人倖免!
所以各位弟兄姊妹!我們必須要互相扶持,為了守護基督教徒、教堂,懇請各區教會一起祈禱,希望香港可以渡過難關。
另外各區教會亦可一起參與星期日6月16日的和平遊行,與上星期一樣,和平且温和,目的只想讓政府看到我們的訴求!
https://youtu.be/TTw5J2rIRQc
🙏🏼🙏🏼🙏🏼
我們的弟兄姊妹已向警方成功申請不反對通知書,在6月12日當天只是唱聖詩、作祈禱,但大家看看片段,牧師林家賢指警方說:「咁叫你地耶穌落黎見我!」
現在,警方連基督教也不尊重,公然侮辱我們偉大的主耶穌基督,在中國,大量教堂被打壓、被拆卸,逃犯條例通過後,恐怕我們也無人倖免!
所以各位弟兄姊妹!我們必須要互相扶持,為了守護基督教徒、教堂,懇請各區教會一起祈禱,希望香港可以渡過難關。
另外各區教會亦可一起參與星期日6月16日的和平遊行,與上星期一樣,和平且温和,目的只想讓政府看到我們的訴求!
輕輕一推
你當我廢j
我想尊稱你地做基督徒
你隻死賤畜真係好鳩煩呀,死撚開啦
見到佢喊到手都震埋
耶撚都搞 呢次警狗全面收皮
不如你地去見耶穌啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞