[有圖為證]全香港插警犬 yylam林溢欣原來欣賞學生成為警察

312 回覆
1127 Like 18 Dislike
原來為左錢,可以置班學生不顧,淨係識用部手機打文字飛機。咁又係,副身家後面多個零,或之理幾多學生死傷
大家會唔會去書展搵下恩師,問下佢

「點解支持學生做狗警」

面對面唔係唔L答呀

唔記得69定612 好似有個post影到佢黑色衫 同手足迫地鐵
屌你佢俾人插到冇辦法先出黎做show
你睇佢ig有一個po係屌政府同警犬咩?
醒下啦呢d仆街黎
巴打係咪組團?
我冇野講
屌 而家先知?
我以前冇理佢係黃定藍都一直唔妥佢啦,成個補習界都係商業化明星化教育,但最表表者嘅一定係林溢欣
成班學生當佢神咁拜,十足邪教咁,人地耶教都叫係導人向善,但呢條友只係借失敗嘅教育制度嚟上位搵食,冇料扮四條,d學生又唔見有幾把炮,我記得之前仲講過話佢年薪成八九千萬,憑咩?
佢今年都好似少左好多人補
唔理佢跌左幾多學生,但國難當前身為老師都無為學生或者年輕人講兩句,仲日日 hard sell course,平行時空生活。

佢呢個時候仲有心情去書展搞簽名,應該去書展直播問佢點解支持學生做黑警。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞