[有圖為證]全香港插警犬 yylam林溢欣原來欣賞學生成為警察

312 回覆
1127 Like 18 Dislike
唔怪得知咁耐以來都唔表態

明晒 69遊行唔表態掛住吃喝玩樂都算 岩岩有巴打搵番yy po過自己幫舊生考到督察既相 仲要係讚佢欣賞佢做警

一直以黎yy都冇講過一句關於警察既說話
[極多圖懶人包]yylam回應: 連登仔反我係沿路碎片!同你地溝通唔到
https://lih.kg/1210266

真係睇到好嬲 林鄭 林慧韡達哥 林溢欣yy 仲算唔算香港人?

林鄭就算 達哥yy對香港人咁有影響力都係選擇放棄香港人 真係好失望

只想講一句

請各位巴打廣傳俾香港人知道 認清佢地既真面目
食屎啦佢欣賞警犬同做警犬係冇分別
推爆佢 俾多d巴打知
痴撚線有人唔做做狗
嬲左成粒鐘點解要撐警犬
當年傘運 表態好快 而家可能上左市 低調d ,不過人地身家都唔知幾多個零 ,要介意你地點睇嗎?
利申:舊生
關上市咩事? 通識market leader Hong Sir自己影堆埋相上街 佢仲要岩岩結左婚要養老婆
巴打係佢舊生?
我都係 你唔覺得佢好撚假?上堂講到大仁大義 點知係會放棄香港人
佢前幾日唔係po咗story話撐學生爭取權益但要小心咩
非打手 但前幾日有人追擊完佢有去睇佢story
佢幾有錢關我咩事
香港發生咁大件事隻字不提
原來係撐警犬
你可以追返上面個post link 佢係69遊行果兩日冇講野 之後焗住講野都係兩邊騎牆 唔好俾佢哦文字藝術呃到你加上原來佢係撐警
姓林嘅都係狗
請廣傳

Between 林鄭其實係姓鄭 不過嫁左人當佢姓林
你閱讀理解有無2
佢講啲野根本兩邊都討好
有冇起底組?
條女係白衫 坐房叫d散仔扑義士
我冇補錯Hongsir
發夢有人話佢仲好似變心飛左個拍左幾年既男朋友
有冇ig/圖?
push
起底組 狗女都要起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞