東京美食分享區3

1001 回覆
34 Like 11 Dislike
The weather over there has been quite unsettled. The weather forecast said it was going to be hot and sunny today just right for swimming 🏊 The forecast is for dry hot spells and scattered snow showers tomorrow. Scattered sleet showers and sunny spells have been predicted for the day after tomorrow. For this Saturday, a sunny warm and breezy day has been forecast, just right for playing golf 🏌️
係咪想食京燒銀鱈魚?
Lm等有人答
求答
成功過 係老闆親自料理
LM
想問禁多位。PC 睇佢常見問題話要信用卡比全數。
餐廳到時知唔知我比左全數架
知,酒水都係唔使當場畀
食完餐飯之後PC出email通知返實際餐飯加埋酒水幾錢
Thx 多謝bro
請問有冇高汁又唔太貴嘅燒肉餐廳推介?
budget?
筆直8000円夠唔夠 2個人加埋
呢個budget食足立區嗰間都唔夠飽喎
一人4000有D難度....
加少少可以食到正泰苑個Course
鶯谷園就住黎叫都應該食到ge..
我去睇睇
https://tabelog.com/tw/tokyo/A1301/A130103/13225231/
再唔係有超平一人燒肉, 1000 yen左右已經有個set
味道都幾唔錯
唔該
鶯谷園完全預約怕難搞
嗰度根本就唔喺東京
請問大家 輕井澤 晚餐有無好介紹? 如果無應該都係食車站個幾間
上等肉差好遠
再貴就唔使食六歌仙
因為今日食左燒肉,廢事再食六歌仙

如果壽司新宿有無推介,500 per head
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞