係DCFEVER 用250蚊買左個好有情調既二手mon

310 回覆
195 Like 5 Dislike
笑撚死 樓主好慘

唉屌
backup定有咩人會like佢d相/片啦
backup定有咩人會like佢d相/片啦

屌用電話搞唔到咁多野 個mon又淨係睇得個少少
咁撚仆街既 乜野無光點死點 直頭冇光喎呢個係
咁撚仆街既 乜野無光點死點 直頭冇光喎呢個係

冇光點死點 但一忽光一忽暗
250蚊就算啦
250蚊就算啦

本身想打去話兩句算 可能人地真係好等錢洗
呃撚到我入去屯門 我都係想佢道個歉算
點知打去又唔聽 whatapps又已讀不回
我都係唯有報警
$250 當買個教訓囉
$250 當買個教訓囉

我試過買二手車 出車埸時賣方爭落1300蚊泊車費 佢叫我俾左先 過返俾我 我信左佢之後揾佢唔返 我擺佢上facebook 過兩日打俾我話會寄律師信俾我 話我誹謗佢 事隔一年 而家律師信同錢都收唔到
$250 當買個教訓囉

我試過買二手車 出車埸時賣方爭落1300蚊泊車費 佢叫我俾左先 過返俾我 我信左佢之後揾佢唔返 我擺佢上facebook 過兩日打俾我話會寄律師信俾我 話我誹謗佢 事隔一年 而家律師信同錢都收唔到

張單仲係身
有牛
真係好慘 走咁遠仲比人呃
樓主呢一生都注定比人呃
樓主呢一生都注定比人呃

點解仲會有人係dcfever買野
每次聽到呢個名都係因為有人比人呃
有牛
真係好慘 走咁遠仲比人呃

不要再說了
點解仲會有人係dcfever買野
每次聽到呢個名都係因為有人比人呃

次次用dcfever都冇事 d賣家仲幾nice
成個mob都係精漬
成個mob都係精漬

mon
成個mob都係精漬

真係好多 都似係
Gap gap聲
Gap gap聲

唔好咁衰啦
$250 當買個教訓囉

張單仲係身

買車唔駛驗車既咩

依個?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞