係DCFEVER 用250蚊買左個好有情調既二手mon

310 回覆
195 Like 5 Dislike

等緊落口供
屌你老母差佬話關於銷售 所以唔算騙案 落份口供備案就撚走我

所以D仆街仲呃到飯食
因為差佬永遠當呢d係普通民事糾紛
btw樓主可唔可以影影你個新mon黎睇

所以D仆街仲呃到飯食

收工影你睇
早D見到可以比隻舊mon你應急
早D見到可以比隻舊mon你應急

多謝哂先

所以D仆街仲呃到飯食

其實乜撚都睇唔到
岩岩海關打黎 話夠料既就會拉人 到時揾我認人落口供警犬同海關真係冇得比
dcfever 買二手嘢多數中招

耳機, headfi 野未試過中伏
dcfever 買二手嘢多數中招

耳機, headfi 野未試過中伏

樹大有枯枝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞