[等到個女出世]拾回謝安琪討論區(1)

343 回覆
22 Like 1 Dislike

你勸下你老婆啦

開心就好不過真係乜都有 香港天后 人生贏家
一仔一女 老公又正 仲有咩好衝

女金

唉 佢開心幸福唔好咩 出黎爭啲咩 又要俾人攻擊

依家冇乜hater啦佢
佢拎一定好過萬小姐拎囉

女金

依家冇乜hater啦佢
佢拎一定好過萬小姐拎囉

諗左諗邊個萬小姐

依家冇乜hater啦佢
佢拎一定好過萬小姐拎囉

諗左諗邊個萬小姐

X2

都唔係架仲有好多人以佢爆肺嘅水準當佢嘅水平
有冇人有當年kay唱阿信的故事段片?
Hello

女金

依家冇乜hater啦佢
佢拎一定好過萬小姐拎囉

Kay係屬於越拎唔到地位反而地位越高果種
拎唔到有拎唔到既好

依家冇乜hater啦佢
佢拎一定好過萬小姐拎囉

諗左諗邊個萬小姐

X2

最巔峰係06/07年

諗左諗邊個萬小姐

X2

最巔峰係06/07年

其次就13/14 (唔計頒獎典禮)

女金

依家冇乜hater啦佢
佢拎一定好過萬小姐拎囉

拎唔到有拎唔到既好

算啦, 903 女金係得攞唔到嫁啦

即係歐霸一定係西維爾冠軍咁樣, 除非自己放棄

依家冇乜hater啦佢
佢拎一定好過萬小姐拎囉

拎唔到有拎唔到既好

雞容唔玩之後 樂壇直接改朝
Kay上神台 成天后對決神話

拎唔到有拎唔到既好

明明男歌手已經完成交棒俾新一代既程序啦......都唔明艾辛仲死攬住女金做乜撚
搞到成個女歌手好似到喉唔到肺咁,唔好話Kay,佢後面成大班有潛質既女歌手排緊隊
等上位,就係因為艾辛拖死哂成個交棒過程
艾辛想攞獎既,返蝗国攞個飽把啦......橫掂佢而家舔共舔到出哂水,上去求其鳩嗌兩句
,連宇宙GEM都唔夠佢黎呀......
有冇清記得 kay同聰哥第一次合作唱果首歌叫咩名?
個時好似係仲叫佢好朋友好想搵返嚟聽

拎唔到有拎唔到既好

明明男歌手已經完成交棒俾新一代既程序啦......都唔明艾辛仲死攬住女金做乜撚
搞到成個女歌手好似到喉唔到肺咁,唔好話Kay,佢後面成大班有潛質既女歌手排緊隊
等上位,就係因為艾辛拖死哂成個交棒過程
艾辛想攞獎既,返蝗国攞個飽把啦......橫掂佢而家舔共舔到出哂水,上去求其鳩嗌兩句
,連宇宙GEM都唔夠佢黎呀......

因為佢嘅競爭對手 個個都嫁得好好 生咗好可愛嘅小朋友 有好完滿嘅家庭
而佢因為某部位塞春卷塞到腐爛晒,所以冇人要,得條廢柴咬老軟搏上位先痴埋去
個個都過幸福家庭樂 而佢就寂寞難耐空虛
唯有晚晚攬住D金獎訓教
同埋上年佢上我是歌手,show獎都係show佢2011女金
證明佢真係恨獎恨到痴線
分分鐘張膽結婚生仔果日佢仲攞緊

烏蠅鏡

烏蠅鏡

thanks!
push
.
Facebook同youtube都多人睇

Kay: Happy New Year My dear

新年快樂

新年快樂

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞