[等到個女出世]拾回謝安琪討論區(1)

343 回覆
22 Like 1 Dislike
大家好
我係安肥
大家好
我係安肥

睇左幾個鐘就係等Kay 攞最女

邊估到會爆條肥閪出黎

雞容攞都冇咁嬲
咁就出道左十二年
咁就出道左十二年

過得好快

我都覺
狗公坤同肥婆一set咁投

係咪咁岩同公司嘅?

間仆街公司愈做愈出面
邊有咁多咁岩

個間公司真係屌佢老母
最慘係無人知 仲覺得肥婆同狗公值得

係咪咁岩同公司嘅?

間仆街公司愈做愈出面
邊有咁多咁岩

個間公司真係屌佢老母

到而家都仲有大把人未明到底網上面個個係度屌緊D乜
跟住個個出po話屌肥蛆=屌肥人=歧視
屌 叱咤等成晚就係等Kay攞最女
聽撚到係條肥西攞真係o左咁坐係到
之後即刻執野走
我屌你呀肥閪
屌你老味年頭Kay話暫別個陣個個話點唔捨得香港之女乜乜七七,而家叱
咤個撚個走哂去投鳩俾肥婆首女神

你老母個臭西班港豬係咪全部都金魚記憶,唔撚記得香港有個叫謝安琪既
女歌手

香港人 不意外
屌你老味年頭Kay話暫別個陣個個話點唔捨得香港之女乜乜七七,而家叱
咤個撚個走哂去投鳩俾肥婆首女神

你老母個臭西班港豬係咪全部都金魚記憶,唔撚記得香港有個叫謝安琪既
女歌手

屌 我同個fd都係投kay嫁

始終都係年頭, 投票d 人唔記得都仲講得過去

但 903 連歌曲獎都唔比

年頭歌喺903真係狗都不如

我都覺
狗公坤同肥婆一set咁投

係咪咁岩同公司嘅?

間仆街公司愈做愈出面
邊有咁多咁岩

個間公司真係屌佢老母

果間太空卡公司幾時先比天收
個fd話放slowness比我,但佢話想keep返個封面,因為有kay簽名
但全新 佢未聽過 話放$150
收唔收得過?
依家slowness市價幾多?
個fd話放slowness比我,但佢話想keep返個封面,因為有kay簽名
收唔收得過?

之前HMV Xmas sales見過$99
不過唔知係咪環球再生版
收唔收得過?

不過唔知係咪環球再生版

再生版係正方形盒
收唔收得過?

不過唔知係咪環球再生版

再生版同原版有咩分別?
收唔收得過?

不過唔知係咪環球再生版

再生版係正方形盒

屌 咁我直接買再生版算
再生版個包裝勁膠,原版無左個封面同再生版有咩分別

ok明白
有冇巴絲有KEEP低KAY唱花落誰家條片?

ok明白

再生版唔好買呀好7架
以前仲讀緊書未有買碟習慣
前排先買返二手3/8 第一天 BINARY SLOWNESS
前排先買返二手3/8 第一天 BINARY SLOWNESS

原版定簡約再生版先

原版定簡約再生版先

原版啦
再生仲買二手?

原版定簡約再生版先

原版啦
再生仲買二手?

都唔平啵原版二手
屌俾班友激死
到底d人知唔知咩叫side track架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞