【文宣】推香港公安上Reddit全球首頁 集中post (ver.1) 17:50

253 回覆
642 Like 4 Dislike
.
個subred得兩萬幾人 可以po過喺個多人嘅political
號召全港警察家人呼籲保持人性
https://lih.kg/1208863

點樣聯絡文宣組啊屌 幫手 求下大家
英文唔好/新開ac嘅人唔好亂comment,upvote就夠
一來會被當成dummy account
二來有啲英文真係睇到都覺得尷尬
push
all upvoted
上咗r/all啦(基本上就係置頂)
push, 已開ac
Push
Sorry, 因為好多 redditor 以為我地係五毛,所以大家如果係新 redditor 可以睇吓,入面有埋 template,唔該哂

【文宣】Reddit 有人以為我地係五毛
https://lih.kg/1208994
請問有冇文宣嘅野可以做
人在英國 已直接email bbc,
有鬼佬朋友叫我email memeber of the house of Lords, 唔知有冇人做咗但係我可以send咩過去?
或者有冇其他野可以幫手
下個post可唔可以叫人唔好單字comment 唔好再comment push呢d
唔識英文/冇時間唔洗comment 淨係upvote就夠
留翻比其他英文勁巴打comment同鬼佬解釋

reddit係用upvote推post唔係靠comment時間推post

另外如果你地之前d comment多reply同多upvote
可以考慮edit個post再update翻宜家發生緊d咩
新片d link同圖可以係edit度再係咁加落去
加翻個時間係前面
咁樣個comment可以長期係頂再推高個upvote
有冇英文好嘅手足幫手去r/OutOfTheLoop或者r/explainlikeimfive呢類subreddit問問題
之後其他巴打答返
另外開post既巴打留意subreddit rules同唔好同時間一齊出幾廿個post mod會del哂
集中出一個post 集中推一個post
依個真, 新account同啲就算開得耐但比較少comment嘅ac, 被班鬼佬當係troll, 我就係平時少留言, 比啲鬼佬係攻擊話我troll
如果email/ tag國際人權組織, 你地覺得有無用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞