【文宣】推香港公安上Reddit全球首頁 集中post (ver.1) 17:50

253 回覆
642 Like 4 Dislike
Let the World know
push
push
push
.
https://www.facebook.com/groups/hkon9agroup/permalink/2846643522043360?sfns=xmwa

成班圍撚住黎踢
黑社會呀我屌你老母
push
push~~~
push
Political video 得20000幾個subscribers 太少了
試下po去d大版
up無線嗰條唔該
推左,推埋呢到
Push
【要嬴一定要做長時間打算】事已至此 呢場運動只可以轉向「長時間不合作運動」方向

https://lihkg.com/thread/1208187/page/1

頭先大家都睇到 無論示威者有幾多人 幾團結
都無可能對付到全面武裝既公安
只要催淚彈一放 槍一開
付出代價既只有示威者
公安就會升職加人工

雨傘運動已經說明左 佔領靜坐係無意義
今日612都已經說明左 激進勇武亦都只係無謂犧牲

呢場運動只可以轉向長期不合作運動方向
和理非非方向當然係罷工罷課罷市
但係人都知呢啲行動係遠遠唔足夠

呢場運動應該轉向長期抗戰
以不斷遊擊方式 係全香港包括九龍新界
以最少代價製造小規模混亂 例如呢個post
如果交通燈比人噴黑油 交通會阻塞成點?政府要用幾多時間維修更換?
https://lihkg.com/thread/1202920/page/1
當然只係例子 絕唔鼓勵犯法行為

又例如其他巴打提出 係示威過後可以嘗試用各種方式癱瘓港鐵
拉制又得 企車門唔比閂門又得
當然有人會話呢啲影響民生 阻人返工方式可能會引起反彈
但其實個反彈肯定無你地想像中大
因為好多人根本唔想返工
你塞港鐵 破壞交通基建更加比借口佢地返唔到工
就好似今日一樣 大把人唔使返工但亦都唔會去示威
唔知幾撚開心
當然最好唔好放工時間先阻人放工
有啲野唔同時間做 反響都會截然不同

支持呢場運動既人會振奮 中立既打工仔唔使返工開心
會反彈既只有既得利益者、老細 藍絲的士廢老等等階層
人數根本不足為懼 亦無必要將佢地放入眼內

長期製造混亂 令人質疑香港政府同班黑警既能力同管治威信
每一次混亂都可以振奮支持者民心
例如你望到巴士塞金鐘
義士靚車塞中環

你都會覺得振奮 覺得香港人做到野!
其他不合作運動亦都一樣。

只有長期呢啲不合作運動不斷發生
先可以維持士氣 而且不合作運動簡單、容易參與
你得閒搬個垃圾桶出馬路就走又得
倒罐食油係彌敦道就走又得
開架車話死火突然又行得返又得

北京同國際形勢既野我地控制唔到亦都影響唔到
但本地行動我地一定能夠做到
令到不合作運動恆常化 每日係港九新界發生!
呼籲所有人參與 以最少代價為黑警同政府造成混亂就係唯一成功之道!
push
Political video 得20000幾個subscribers 太少了
試下po去d大版

video唔俾政治嘢, 已經俾佢del過
有咩介紹?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞