呼籲大家以後唔好屌鳩基督徒

360 回覆
6326 Like 45 Dislike
本身諗全唱到11,12點就完
點知唱到而家
仲要話會徹夜舉行
以後唔屌你地喇
唱都唱到攰
Sing hallelujah to the lord
大家要學大家要唱
聽日真係會有用

感謝呢班基督徒
大家一齊唱啦應該 係一種集氣黎 唔好睇小
感謝佢地唱咁耐 但都係好憎呢個教
Bgm
sing hallelujah to the lord
本身好撚柒憎耶撚
今日我信教了
被感化了
Thanks
以後呢個教好好導人向善咪得囉
見有啲黑警聽到個樣好煩躁
恭喜巴打
一單還一單
有on9耶都會照屌
笑死
頭先一點幾其實天橋得十幾個唱
有個阿姐拎住支花唱足咁耐好洗腦
612戰歌
928第一個企出黎支援學生既宗教係 天主教

耶撚同天主教雖然日常唔多唔少傳福音時煩到各位巴打,大事大非上面槍口對外,理得盟友撈邊行,一齊反送中就得,支持修例送中就係鬼就係犬。

呢一刻天主教,耶撚與我同在。

香港佛教聯會(大部份高層都係全國人大) 食屎啦 抵你被人炸佛像
只要你埋堆一唱歌,你就係參加緊宗教集會,公安條例做唔到你
其實成班人唱聖詩祈禱會有好好嘅保護作用,警察唔可以拉你話非法集結
馬拉松式祈禱會節錄:

上主,我們深知一切都按祢的計劃進行,人未必能測透。此刻香港人面對重大的艱難,我們謙卑懇求祢的憐憫、施恩﹔同時也求祢感動和興起更多信徒發聲,向暴虐的政權說「不」﹔忠於信仰的立場,不奉迎權貴,敢於起來抗爭,因我們確信耶穌基督已作王。

上主啊,我心焦急如同火燒,因當權的人無視祢的公義和自由;他們自視為主,無視人的尊嚴,以公義之名,行不義之實,
他們隨意剝奪人的自由,對無辜的人施加刑罰。他們欺壓百姓、奴役地土,他們的心如同頑石,對人民的呼喊無動於衷。我心雖然焦急,但我知道,在你眼中,千年如已過的昨日,你叫他們如水沖去,他們必如野地的草,早晨發芽,晚上便要枯乾。我知道,祢在我們受苦的時候,與我們同在,被釘在十架上;祢在我們絕望的時候,以復活的生命,賜下盼望。上主啊,在惡人要我們屈膝的時候,願我們堅立讚美祢;在仇敵要我們哭泣的時候,願我們開口頌讚祢,願祢釋放為奴的,賜下公義和自由。
願祢旨意成就
阿們!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞