[IT技術交流]撐送中聯署會係8月尾完結, 而家以穩定每分鐘8個簽名增長中

336 回覆
1315 Like 6 Dislike
佢條non standard SQL應該係俾D舊版MySQL影響得多習慣哂
MySQL v.5.7 default sql_mode=only_full_group_by
如果唔改config嘅, 佢條SQL冇group by sector係行唔到
其實點搵到d directory?
Sniffer 睇到定實係睇到directory?
擺到明係舊版mysql 啦
依家仲有人起LNMP 㗎咩

佢呢個唔係壞手勢咁簡單而係直情錯
只不過佢最後又唔用sector 呢項資料咁解
如果佢真係要get count by sector 呢個寫法就錯9晒
不誠實使用電腦
IT巴打做到野 好波
可唔可以有高手幫佢整到60億贊成
留名
Cron job最快係每分鐘,但靠linux script sleep or run php file入面行sleep都可以做到每秒做一次

Eg, 1次script行for loop 做60次,每次insert後sleep 1秒
大陸it不了 最撚憎同佢地合作
金鐘即時天氣目測:https://t.me/goldenclockweather

為位於金鐘嘅天文同好,提供即時嘅金鐘局部性天氣實況。大家記緊催吉避雨,be water and 睇實你個frd。
黎得太遲 佢已經del咗.git folder
技術上 可唔可以整夠60億人
好想見證全球聯署 歷史性時刻
睇左reply 原來唔撚得 好撚可惜
不知幾撚誠實
Github公開平台 作者自願公開
大家做學術研究
三毛去第二個post度啦
IT博大精深
從來唔明點解d人狗狗聲
笑撚死咩 主流意見
唔係重點,但大家有緣見到CCTVB做直播/收音就大嗌或自製banner

無線新聞,出賣港人

嗌咩唔係重點,齊心屌鳩☭☭TVB☭☭
目的係影響☭☭tvb☭☭收音,拍攝緊嘅畫面
過往經驗,佢做live無得cut,直上電視,但新聞時段就會cut晒呢啲畫面/收音,令佢無嘢播都好

橫掂☭☭TVB☭☭妓者都係鳩噏
血債血償,清鳩☭☭tvb☭☭袋

有片,例子參考 :
[呼籲]有緣見到CCTVB,大家要識做
https://lih.kg/1202083
Power of keyboard fighter
勁呀 師兄

你有冇辨法一日將佢升八億 十日八十
多過地球人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞