[IT技術交流]撐送中聯署會係8月尾完結, 而家以穩定每分鐘8個簽名增長中

336 回覆
1315 Like 6 Dislike
php file name 係咩?
幅圖只係反映個數,同流出嘅代碼真係有關?
屌又係php
望過上面個repo, 除左句comment 之外都正正常常
簽名有柒用咩 叫佢地組織一次撐送中睇下有幾多人 一萬人都唔知有無
push
對唔住 其實我一路都只係追POST 未睇D code
岩岩得閒掃左一次個repo 上面唔見有放timer有關既野
不過timer肯定就有差在係點行 如果係server scheduled task就要入到server先真係睇到
我改返第三點
1.撐送中聯署網真正搞手係文匯報
2.寫網站既人自己"公開"登入資訊 被巴打搵到成個網站既源代碼
3.從巴打們測試得知網站做假,測試結果大致如下:
3.1 簽署人數背後只係一個計時器 大約每60秒會跳8下
3.2 能查到2017年9月開始已有數據
3.3 進行大量提交後簽署人數並無顯著上升 提交係唔知提交左去邊
3.2 未必岩,始終睇唔到佢db
樓主第一張圖就已經有數據
每1分鐘加大約8個
不過timer肯定就有差在係點行 如果係server scheduled task就要入到server先真係睇到
我改返第三點
2.寫網站既人自己"公開"登入資訊 被巴打搵到成個網站既源代碼
3.2 進行大量提交後簽署人數並無顯著上升 提交係唔知提交左去邊
3.2 未必岩,始終睇唔到佢db

改ed
Pish
3.2 佢有機會set 17年開始做呢個8秒count既開始, 去到唔同既stage同類別會調節返速度

之前都有人做fetching睇佢人數, 發現之前增速太快所以而家減慢左同減左d人

如果用17年2年期計, 8秒一個名就大約最後會有3百萬人左右,同香港既投票人口差唔多

到時就真係300萬人撐送中

真係有
唔可以話係佢公開登入資訊,係佢將成個 source code repository 放左出 public 比人任睇,我地用佢登入搵到既話可以算 hack(不誠實取用電腦),佢擺出黎比人任睇既話係佢問題,唔係我們特登搵
我改返第三點
3.2 能查到2017年9月開始已有數據
3.3 進行大量提交後簽署人數並無顯著上升 提交係唔知提交左去邊
唔可以話係佢公開登入資訊,係佢將成個 source code repository 放左出 public 比人任睇,我地用佢登入搵到既話可以算 hack(不誠實取用電腦),佢擺出黎比人任睇既話係佢問題,唔係我們特登搵

2.寫網站既人自己係平台公開代碼被巴打搵到
3.2 進行大量提交後簽署人數並無顯著上升 提交係唔知提交左去邊
3.3 懷疑非法收集個人資料(包括姓名、身份証號碼)
3.4 submit.php檔案中有記錄IP地址的代碼並會與提交者資料匹配

仲有無?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞