昨晚我留守到最後一刻,想講電視機冇講到既野。

234 回覆
5811 Like 45 Dislike
屌你老母臭西收皮啦!你條三毛無尊嚴無道德無靈魂,學人講價值?你連棋都不如呀!
樓主千祈唔好理呢d為一個幾毫出賣自己靈魂既三毛。你無辜負任何人,你為既係自己所相信既事而付出。不過記得量力而為,照顧自己。
辛苦哂啦。
係出嚟遊行完覺得表達左就得,之後點都無能為力既人辜負左你地。
係我地呢班冇出嚟既人對你地唔住。。。。
咪岩囉 生左件咁既垃圾出黎
[/quote]湧毛派唔願意面對既事實[/quote]
你up mud9呀,縮返入你老母個西度啦
大家請留意ig: @protectourplace @godblesshk
呢兩個page今晚黎講會好用要
班警察變咗一班冇思想 淨係識打人嘅機械人
會雨過天晴
你講得好岩 所以我到今時今日都仲龜縮緊
群龍無首 就算有多一倍人 行動唔一致 最後只會比人打散逐個逐個拘捕...
大家一齊些牙下文宣谷巴絲打嘅一番心血啦
https://lih.kg/1202660
真心 10號凌晨比人mark左名個d唔建議11號晚再出 要出都12點朝早出 依家已經好多人猶豫緊11定12出 11出未必夠人 再衝個結果好可能同10號一樣
Push
推撚爆你!
11/6晚上行街須知:只係留守
目的:消耗警方體力
唔好咁衝動同警方衝突
今晚人數少會好洩底
反擊時間:聽朝6點

今晚係狗最狠嘅時候
狗趕人先慢慢退
務求拖延時間到聽朝
返去睇AV打飛機啦西佬!依到冇你事啊!
警犬做野方式一向唔太跟程序,佢地睇你唔順眼,想搞你就會挑釁你,成個人會靠近你,有少少動作就會將你㩒落地下話你襲警。

哩d野係某個已經被洗腦既舊同學講出黎
我無咁早到,遊行完返咗屋企先再出嚟
一切已經太遲,見到得返咁少人俾成班狗圍真係幾無奈下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞