[ReVeluv] Red Velvet 討論區(91)- Zimzalabim!

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
路人第一次聽覺得真係好難聽
但係聽多幾次之後:zimzalabim zim zimzalabim zim zimzalabim zim zim
個MV令我更加擔心佢地打歌衫

係電腦睇勁明顯
咁撚多noisy係唔係特撚登
拉$m後製打靶
啤啤side track高汁開
聽完又唔係咁伏啫....
講衝擊既話及唔上第一次聽 RBB 嗰時....

不過唱唱下突然 zimzalabim zim zimzalabim zim zimzalabim zim zim 真係笑咗....

其實而家出道咗差唔多五年先拎呢首黎做主打都啱既....

始終 RR 同 Rookie 仲係吸飯時期...
拎呢首黎做主打真係會趕客....

而家都算係企穩陣腳,出d咩班死忠飯又咪係照聽....

黎緊仲有 day2 同 final....
到時睇下又中咩伏啦...
邊度?
Youtube d 海外fans係咁話應該推sunny side up
我都係鍾意白乾媽類型多啲
zimzalabim zim zim
Youtube freeze 左view 數?
到某個位係會咁卡住
Youtube d 海外fans係咁話應該推sunny side up

有邊次唔係 side track 好過主打....
電腦睇好明顯wo
基本上所有有落effect嘅都爛手爛腳
同埋多noisy
越清越明顯
其實上次cookie jar 4k d紅色嘴唇果d位都起noisy
只不過冇加d咩特别effect先冇事唔會特别礙眼
電腦睇好明顯wo
基本上所有有落effect嘅都爛手爛腳
同埋多noisy
越清越明顯
其實上次cookie jar 4k d紅色嘴唇果d位都起noisy
只不過冇加d咩特别effect先冇事唔會特别礙眼

是但啦,有廠景又有CG又有4K, $M表示無錢再執靚d啦....

第一次:笑
第二次:又真係好聽喎衰鬼

Zimzalabim Zim Zimzalabim Zim Zimzalabim Zim Zim!
都係講下
對$m 冇咩要求
正正常常已經收貨
得閒俾啤啤見下我地就ok了
半年比夠你見3次
出final嗰陣順便開con
RR BB 真高汁主打
聽完新歌弱弱留個名 念個咒語先
Redv 邪教,不停唸咒語,好正❤️
聽日或者後日去warehouse買番隻熊封面先🐻
一cb就引曬d啤粒上水
見到d comment 有成20個正皮
平時講野嘅人10個都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞