[ReVeluv] Red Velvet 討論區(91)- Zimzalabim!

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
概念團係咁架啦..
要登頂嘅話應該登咗 依家都過咗嗰個timing 5代都出咗
但求佢地夠食夠住就得

有班壕強國飯課金唔使擔心食唔飽啦....
屌那媽 SM下個女團再推概念團嘅話真係可以聽執粒 PS:唔係話概念團唔好 而係根本冇可能做到當代女團第一 只能長期阿二
唔會啦應該
唔係出到好似師弟咁咩
NCT只紅李泰容DKLM不限成員人數 家吓豬欄阿?
佢地真係好癲 carry咗首日銷量
尤其班菜飯
我真係唔係好明呢個制度有咩好
加加減減咁團魂已經難有啦
但係$M不嬲鐘意出啲多人團 成功咗少時同SJ 就繼續咁玩
我覺得少啲人 每個角色 擔當 定位分明 已經贏咗一半 起碼路人易記 你成村人咁啲路人真係點同你認
少時 SJ EXO全部都係SM全盛時期出嘅團 嗰陣真係每次嘅cb都係想爆想爆 全部都可以叫做登頂/造頂團 但係以SM近幾年食緊屎嘅情況之下 居然推個可加可減機制團出黎 個腦同安仔個靈魂狀況有得揮
成日諗其實出得nct呢個機制係咪已經唔諗住再出新團
btw 安仔呢個gag好笑
SM:我已經放棄治療 你哋慢慢打
[ReVeluv] Red Velvet 討論區(92)- Zimzalabim一位粗卡
https://lih.kg/1264598
拿拿林訓前開埋
今日場 FS 班啤粒好大怨氣....
50 分鐘簽一百個... $M 真係癡撚線....
係今次啲fs都係咁
見啲人屌晒鬼話2場上台簽完野都唔比講其他野就係咁趕你走
真係簽完個名畫隻龜就走人.....
$M 係未想趕走埋班死忠....
FS都咁趕真係激死啲特登飛過去嘅啤粒
明明最重要就係fs
FS都咁趕真係激死啲特登飛過去嘅啤粒
明明最重要就係fs

$M 表示有乜所謂...
碟你地班飯又爆咗...
去唔到就係你地既問題黎架啦....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞