畢業三年中大碩士領綜援

73 回覆
5 Like 1 Dislike
其實我細個同佢有d似 我細個讀書唔叻 我呀哥考入一個好top既中學 我入間雞校 好差 成日俾老母打 無端端又會拎我鬧 唔俾我出街玩 搞到我無fds 我有親戚連中兩條三重彩 中左成80幾萬 佢就話我八字唔好剋死我老豆 搞到佢中唔到 好彩既係我係中學遇到好老師 我無fds 但同d老師熟到好似做fds咁 佢地俾左信心我 第一次dse 考得唔差 但炒左eng 俾老母係咁鬧 叫我去做野算 但佢地鼓勵我 揀retake retake半年 我少返屋企 日日摺study room 最後入番u 同屋企關係先好番好多 上到u 透過唔同途徑都叫識反d fds 社交好左
sorry for 1999

你老母是仆街
錯在去讀碩士
有無樣。

汁汁佢變男神。
毒啞唔出聲都發達

老細:不了
女:不了
有無近況
lm
lm
我A level 3A1B咪一樣去做保安領最低工資
馬死落地行
新會然
馬死落地行

巴打應該智力太高

被劉細良太平紳士害到無左份長俸政府工啫
其實覺得佢好慘
屋企咁樣一定會影響好大
馬死落地行

巴打應該智力太高

巴打咩事 可唔可以講詳d

我原本打緊政府工
壹週刊登左一個關於我既假訪問
我周圍去投訴都無用
仲俾劉生鬧我「無理指控」
我跟住short左
無埋份工
仆街鄰居 唔撚報警
仆街鄰居 唔撚報警

呢樣真
鄉愿
出國啦
馬死落地行

巴打應該智力太高

我原本打緊政府工
我周圍去投訴都無用
我跟住short左
無埋份工

係咪俾人唱好鍾意考試果位巴打?
馬死落地行

巴打應該智力太高

我原本打緊政府工
我周圍去投訴都無用
我跟住short左
無埋份工

係咪俾人唱好鍾意考試果位巴打?

唔係
係俾人屈自己講「無試考會周身痕」
果汁茶
咁既post都有人衝出黎講自己gpa,仲要Msc
果汁茶

鵬仔分明係想搞個爛gag,咁都可以比報紙佬寫成低能嘅佐證
咁既post都有人衝出黎講自己gpa,仲要Msc

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞