[君悅灣紅褲日]六月十二日泥地夜馬八場賽日討論區

525 回覆
5 Like 2 Dislike
馬迷之福 睇少四隻

呢幾隻如果一個p都冇

陳蛇你不如去做策騎員好過啦
收到消息黃俊狀況唔樂觀、留醫威爾斯、醒返到依家都神智不清,胡言亂語。
地大大好難冇p
source

唔好有事
依幾隻好難唔買喎,又要撚狗
希望佢大步檻過啦
所以唔中意佢 希望唔好有事呀
收到消息黃俊狀況唔樂觀、留醫威爾斯、醒返到依家都神智不清,胡言亂語。
雖然唔中意佢 希望唔好有事呀
晨操出事真係好撚慘
金禧足球跑泥地得啦掛

點解唔試下搵夏蛇騎
個人係上面打麻雀 隻馬啲腳又打麻雀

btw好靜
稍後的亞洲賽馬會議,據悉馬會或不再以「香港賽馬會」的名義參加,而是以「中國香港賽馬會」的名義參加!厲害不厲害?

https://hk.sports.appledaily.com/racing/realtime/article/20190609/59694067

希望只係余伯樂鳩噏
屌 乜撚嘢中國香港賽馬會

你話英皇御准香港賽馬會就話啫
余伯樂張福元呢啲冚家剷成日嘩眾取寵
唔需要咁認真
陳蛇騎全daddy嗰手馬隻隻好檔 買又唔係唔買又唔係
咁講真
喺從化起得場你都預咗會逐步逐步靠近中國個邊
所以改名真係唔奇
自在人生真係痴撚線,快閘有得跟前又唔跟,死拉死捉,
想同人鬥後勁??
越拉越搶口,人馬角力搶哂口潰敗,垃圾演出

完全唔明佢係想點樣發揮,真係好撚反智
興爾又再跑 就黎跑死隻馬
季尾減10唔放都跟前啦
輕飄飄搏走甩都唔識
你唔係諗住同班鬼佬鬥後勁丫嘛
C464 HELLO DADDY 哈囉嗲哋
(NZ) 3 b g PP
Keeper (AUS) - Chihenne (NZ) by Castledale (IRE) (Sponge Bob) 馬主 : John Yuen Se Kit 袁仕傑
練馬師 : K H Ting 丁冠豪

C469 METHANE 甲烷
(NZ) 3 b g PPG
Pierro (AUS) - Mapmaker (NZ) by Volksraad (GB) (---)
馬主 : Andrew Shuen Pak Man 孫柏文
練馬師 : D E Ferraris 霍利時

C493 GO BALLISTIC 睡眠攻略
(SAF) 3 b g PP
Duke Of Marmalade (IRE) - Buffalo Dance (IRE) by Sadler's Wells (USA) (Go Ballistic)
馬主 : David Hui Cheung Wing 許章榮
練馬師 : D E Ferraris 霍利時

甲烷
唔信自閹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞