[君悅灣紅褲日]六月十二日泥地夜馬八場賽日討論區

525 回覆
5 Like 2 Dislike
不如陳蛇返去練番六個月體能先啦
有啲擔心陳蛇月尾跑谷會唔會出意外
其實當年湯智傑仲係實習果陣差唔差過陳嘉熙
難聽啲講,晉仔-10甚至-5嗰陣仲勁過陳蛇
壽臣下鋪應該放阿般上去熱食
走哂光
今日都執番小小 愛馬劍咪再搞我了
晉仔其實唔差,係跟錯師傅,一失足姐
隻壽臣打左兩鞭衝緊上黎
跟住停左手唔打
抵達起步點後,潘頓表示對「紫雲星」的動作有疑慮。獸醫檢查「紫雲星」後,發現該駒一對前腿動作欠靈活,以及右前腿輕微不良於行,因而不適宜出賽。小組按照獸醫意見著令「紫雲星」退出。「紫雲星」必須通過獸醫檢驗後,才可再次出賽。

獸醫
內閃想換手 論論盡盡條鞭仲要卡撚左係中間
黃俊以前都係打2鞭之後再雙手捉疆攞平衡一下再打
但陳蛇連基本疆繩功夫都差
頭尾兩場真係睇到陳蛇有幾廢
本身諗住買燈胆精英重P,後尾熱到咁癲先冇買
如果唔係真係激撚死,呢隻邊可能會冇P呀,大佬
聽朝貝蒙錦標
話時話黃俊墮馬之後有無消息?
拉馬師 我的國 布文今季都騎唔贏
唔係覺得呢個階段既陳蛇贏到下話
同樣於賽後,「追風追月」據報流鼻血
「據報」
賽後獸醫唔係要CHECK架咩
印象中都唔係第一次「據報」
LM
陳嘉熙當晚所騎的羅廐馬,包括「地大大」、「星叻」、「極速駿馬」及「安定繁盛」。當中,除後駒外,餘駒季內均已贏過,甚至贏過不止一次。正因如此,「安定繁盛」戰意尤勝其餘三駒。

全daddy咁勇呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞