Adidas 波鞋交流 (23)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
滿天星有冇人收到sms?
咁快公佈左?
預左唔會中架喇 呢d公司有貨佢都益自己人先喇 會有幾多對拎出來俾人抽喎
抽獎都係攞嚟做show嘅啫
人工野有出錯就梗架嘞
講咁耐都係講機率啫
對新手黎講, 風險點都低過你自己出去係fb, ig 同人收囉
咁呢個都係既
唔係講笑.. 暫時睇咁多Legit Check
分別係 FB Group, IG, YouTube, Reddit
我都唔肯定到底點分真假
有啲人話係假既位置 其他人又話真
媽啊...
一句到尾啦
如果唔係條片大家都唔會信宜家啲高彷可以去到依個程度
如果唔係親身去專門店買都唔係百分百擔保你果對係堅既,所謂道高一尺魔高一丈,你今日搵到一啲地方證明對鞋係假聽日啲山寨廠就改翻,防不勝防

宜家啲鞋比人炒貴3,4倍,就算你肯買都未必買到對真,正如你話齋係機率問題,咩買一賠三就算鳩數啦
至於值唔值得用3,4千蚊買個機率真係見人見至
你睇下條片,目前最高彷剩係用紫外燈check到
驗都係驗走線 同個tag
yeezy黎講每對鞋都有hidden野 係個tag到
每個碼 字型格式都有唔同
Facebook好多9upper
睇黎要買番set紫外燈
我諗就算有燈都未必識分
再者啲人又會話qc問題
可唔可以講多d
普通靠肉眼分唔分到?
都話紫外燈分唔到
唔洗最高仿 次一級都未必分到
我search過都係覺得 睇鞋tag 盒tag 線口 同個尾 先分到
你依啲係次彷幾百有對
真係高彷千幾

重申立場唔係宣揚山寨,係想大家小心唔好用幾千蚊買完對鞋以為用肉眼check過驗過唔係假貨

上FB IG見到大把人混水摸魚仲要有傻仔買真係得淡笑
真係 見到都無咩信心
我想講次彷都做到反光位 同唔反光位
一直好撚憎啲炒家同山寨廠

啲山寨廠做到開哂巷其實啲炒家可以話係始作俑者
唔係啲仆街炒到咁貴,啲山寨廠都唔會用高啲成本去不斷改良啲a貨

啲Yeezy水位咁高,山寨廠用多啲錢做改良佢都有賺最勁佢又用埋同一款料,手工什至可能係工人真係多謝啲炒家都黎唔切
普通版都排2日
唔知做乜d人又玩返yeezy 350
明明有一排好似過左氣無人講
你地啲yeezy會唔會痴襪既毛粒

我幾對都係 內籠痴滿哂

著咩襪都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞